Luk

AC scorede i snæver Malmø-sejr

| Allsvenskan | 2 kommentarer

Infoboks

Jönköpings Södra - Malmö FF 1-2
Allsvenskan
19' 0-1 Anders Christiansen
52' 1-1 Dzenis Kozica
62' 1-2 Erdal Rakip

Anders Christiansen scorede til 1-0, da Malmø FF hentede en 2-1-sejr på udebane mod Jönnköping og udvidede forspringet i toppen af Allsvenskan.

Lørdag spillede Malmø FF deres sidste kamp før sommerpausen i Allsvenskan. De mødte Jönköping på udebane og kunne udvide forspringet i toppen til tre point på grund af Norrköpings pointtab.

Både Anders Christiansen og Lasse Nielsen var i startopstillingen for Malmø, der tog føringen efter knap tyve minutter. Tinnerholm fandt AC, hvis førsteberøring bragte ham alene med keeperen, og derfra satte han sikkert bolden i nettet til 1-0.

Omkring syv minutter inde i anden halvleg kom hjemmeholdet tilbage i kampen, da bolden landede hos Kozica på kanten af feltet, hvorfra Jönnköping-spilleren bragede bolden op i målhjørnet til 1-1.

Der gik dog kun ti minutter, før Malmø var foran igen. Rakip passerede Jönnköping-keeperen med et elegant chip, og så var udeholdet igen på sejrskurs. Det endte med en 2-1-sejr til Malmø, der på sommerpause med en sejr, der bringer dem tre point foran i toppen af Allsvenskan.


Af Peter Miles
Fredag 21. januar