Luk

AC trak straffe og scorede i Malmö-skuffelse

| Allsvenskan | 0 kommentarer
"AC" og Rieks på tavlen i Malmö-sejr – Se begge dansker-kasser her
Sådan: AC scorer lækker kasse i Malmö-sejr
Svensk succes: Her pander han Malmö FF videre i Europa League-kval
AC trak straffe og scorede i Malmö-skuffelse
Foto: Getty Images

Anders Christiansen trak et straffespark, der blev brændt, inden han scorede for Malmö FF. Allsvenskan-kampen mod Häcken endte dog 1-1.

Der var vigtige point på spil i toppen af Allsvenskan, da Malmö FF søndag eftermiddag tog på besøg hos Häcken.

Gæsterne havde hele fire danskere på banen fra start, hvor både Anders Christiansen, Søren Rieks, Lasse Nielsen og Jonas Knudsen var en del af startopstillingen for Malmö, som inden kampen indtog tredjepladsen i den bedste svenske række.

Værterne lå på pladsen under med fire point færre, og danskerklubben kunne altså slå et større hul, hvis de formåede at tage alle tre point med fra opgøret.

Anders Christiansen fik en hovedrolle for Malmö, da han midt i første halvleg gav Guillermo Mollins en gylden chance for at score. Danskeren trak bolden med ind i feltet og blev nedlagt. Dommeren dømte straffe, men Malmö-angriberen bragede bolden på overliggeren.

Selv om boldbesiddelsen fordelte sig lige i løbet af første halvleg, så var Malmö det farligste mandskabet. Vi skulle dog frem til efter pausen, før kampens første mål kom.

Igen fik Anders Christiansen, da et indlæg endte hos ham, efter keeperen ikke fik styr på bolden. Danskeren flugtede bolden i det tomme mål og sendte udeholdet på sejrskurs.

Ti minutter før tid formåede Häcken dog at komme tilbage i kampen. Malmö fik ikke clearet et hjørnespark, som endte for fødderne af den tidligere Esbjerg-spiller Erik Friberg. Han placerede bolden højt i kassen med en inderside.

Kampen sluttede 1-1, og dermed er der fortsat fire point mellem de to hold på tredje- og fjerdepladsen. Malmö har tre point op til topholdet Djurgården.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 20. august
Mandag 19. august