Luk

ACH-chef: Frygter ikke de sidste fire kampe

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - Vejle Boldklub 3-3
Superligaen Nedrykningsspil
26' 1-0 Louka Prip
45' 2-0 Louka Prip
52' 3-0 Lirim Qamili
63' 3-1 German Onugkha
85' 3-2 German Onugkha
90' 3-3 German Onugkha

AC Horsens-træner Jens Berthel Askou frygter ikke, at holdet kommer til at falde sammen i de sidste fire kampe, efter nedrykningen blev en realitet. 

AC Horsens spiller 1. division i den kommende sæson. Det stod klart, efter holdet spillede 3-3 mod Vejle fredag og dermed ikke længere kan spille sig væk fra nedrykningspladserne. 

Der resterer dog fortsat fire kampe i 3F Superligaen, inden holdet kan gå på sommerferie. 

Her skal man som AC Horsens-fan dog ikke frygte, at holdet kommer til at lægge sig ned. 

- Nej, jeg frygter overhovedet ikke for moralen i de sidste kampe. Jeg frygter ikke noget, og det har jeg ikke gjort på noget som helst tidspunkt. Det er en gruppe spillere, der lige får et par dage nu til at fordøje det og være sammen med deres familier.

- Så skal vi angribe de sidste fire kampe med samme iver, gejst og vilje, som vi har gjort her i foråret. Vi glæder os til kampene, og vi skal have så mange point som muligt i Superligaen.

- Vi har muligheden for at få 12 point mere, og så får vi også et godt afsæt til næste sæson. Vi arbejder videre med holdet og spillerne. Vi møder fire stærke hold, der er en tand skarpere end dem, vi møder næste sæson. Det er en god erfaring for vores spillere, der ikke har 100 Superligakampe på cv’et, siger Jens Berthel Askou. 

Fint at stå lavt - hvis man forsvarer feltet

3-3-kampen mod Vejle udviklede sig ellers godt for AC Horsens, der kom foran med 3-0. 

Men i den sidste halve time indkasserede Jens Berthel Askous mandskab tre kasser på mål af German Onugkha. 

- Der skete det, at vi forsøgte at holde stand. Jeg har det egentlig okay med, at vi stod lavt, men det kræver så, at man forsvarer feltet rigtigt godt. Det gjorde vi i mange tilfælde, men i nogle tilfælde var det ikke godt nok.

- Vi har lige spillet en kamp mod AaB, hvor vi pressede højt. Det gjorde vi også mod Vejle, så længe vi havde kræfter til det. Hvis vi havde blevet ved med at gøre det, så kunne det være, at de havde skilt os ad på en anden måde ved at spille op igennem midten. Så havde vi indkasseret scoringer den vej igennem. Vi ville gerne have holdt bedre fast i bolden og været bedre på omstillinger.

- De viste kvalitet i et par situationer, hvor vi manglede et par meter. Det er enormt skuffende, at vi ikke lykkedes med at holde stand, analyserer AC Horsens-træneren.

Næste runde kan holdet hive Lyngby med ned i 1. division.

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Andreas Roesen
Onsdag 12. maj