Luk

ACH-chef: Vi passer lidt på Jannik Pohl

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - AC Horsens
Superligaen Grundspil (26/02)
Bet25 2,03 3,35 3,75
Oddset 2,05 3,35 3,70
bet365 2,00 3,40 3,80

Jannik Pohl har fortsat småproblemer med sin hæl, selv om han var tilbage i aktion fra start i sidste runde, fortæller cheftræner Jens Berthel Askou.

AC Horsens havde i sidste runde angriber Jannik Pohl med i startopstillingen, og her blev det til en times spil.

Angriberen døjer nemlig fortsat med problemer i sin ene hæl, og derfor passer Jens Berthel Askou og co. godt på Pohl for tiden.

Det fortæller cheftræneren til Horsens Folkeblad.

- Det var hele tiden vores plan at tage ham ud efter 60 minutter. Han er ikke skadet, men vi passer på ham, for han har stadig lidt med hælen, fortæller Askou til avisen, der beretter, at Pohl sad ude, da AC Horsens trænede torsdag.

Pohl er en del af den trup, som Askou har udtaget til søndagens møde med OB, der sparkes i gang klokken 14.00.

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Jonas Dalgård

5 kommentarer

Blokvogn 09:43          
Lad nu Pohl og Brock Madsen blive på bænken og kig på hvordan vi vil gribe 1. Division ad og begynd at give de unge chancen, Hvad med Brujanac ( som Dahl mente ville brænde superligaen af ) han kunne da være en spændende spids. Jeg føler vi allerede nu skal gøre holdet klar til næste sæson og give hvile til flere af de gamle spillere, men start i angrebet. Vejle og OB har vingen chancer for at indhente, de spiller for godt og henter for mange points. Thats life.
Yellowroad 09:50          
Fuldstændig enig Blokvogn, omvendt må jeg indrømme at jeg har en svaghed for Pohl han skaber trods alt noget, men du har selfølgelig ret i at det er irriterende med blik på spillet at han kun kan spille 60 min, så kunne jeg også tænke mig at se Mo og Prip eller Qamili oppe foran.

Mo og mange af de nye unge skal efter min mening bare have masser af spilletid, så kan det godt være der kommer en fejl i ny og næ, men hvis de ikke får chancen udvikler de sig ikke som spillere og vi kan ligeså godt spille dem ind nu istedet for at vente til sommer. Det jeg har set fra de nævnte nye spillere har været godt, frisk ny attitude og bedre teknisk end dem vi havde i forvejen offensivt, det er det man har brug for i en klub med en for høj gennemsnitsalder som vores, et par nye ansigter der kan være med til sparke noget gejst ind i holdet.
bruger 150225 10:48          
Pohl er en dygtig spiller når han er fit, tror bare ik han blir det igen med alle de møgskader
Sypigetips 11:00          
Pas på Pohl, han passer på netmaskerne.
InfoMinisteren 13:22          
@Blokvogn

Det var Qamili der skulle brænde Superligaen af. Ikke Brajanac.
Torsdag 25. februar