Luk

ACH-fans buhede af Hansson: Forventeligt

| Sydbank Pokalen | 3 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - Vejle Boldklub 1-3
Sydbank Pokalen
3' 1-0 Aron Sigurdarson
90' 1-1 Allan Sousa
105' 1-2 Kevin Custovic
115' 1-3 Allan Sousa

Hallur Hansson blev buhet af flere AC Horsens-tilhængere i tirsdagens pokaldyst, men det havde Vejle-spilleren da også regnet med, og derfor irriterede det ham ikke.

Hallur Hansson var tirsdag aften tilbage på sin gamle hjemmebane, da Vejle var på besøg på CASA Arena for at møde AC Horsens i Sydbank Pokalen.

Her var det Hansson og co., som kunne trække det længste strå, da de formåede at vende 0-1 til 3-1 i et sandt pokalcomeback, og derfor kunne de booke en billet videre i turneringen.

Dermed formåede Hansson at gøre det onde mod sin tidligere klub, hvor det ikke var alle AC Horsens-fans, som var glade for at se færingen i den røde Vejle-trøje.

Hansson fortæller dog i et interview med Horsens Folkeblad, at det var forventeligt.

- Det er ikke noget, der irriterer mig. Jeg forventede det et eller andet sted. Det er næsten bedre, at de buher, end de ikke gør noget. Det viser, at de føler et eller andet for mig, udtaler Hallur Hansson.

29-årige Hallur Hansson nåede i alt 156 kampe for AC Horsens, inden han forlod klubben tidligere i år. Færingen har kontrakt med Vejle frem til årsskiftet.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december