Luk

ACH fik ørerne i maskinen: Bo H. er ubekymret

| 3F Superliga | 16 kommentarer

Forårspremieren blev katastrofal for Horsens, der tabte 0-6 til FC Nordsjælland, men Bo Henriksen er rolig.

AC Horsens oplevede onsdag aften noget af et deja-vu, da østjyderne tabte hele 0-6 ude mod FC Nordsjælland.

I efteråret 2017 var det nemlig også tilfældet, og derfor rystede Horsens-manager Bo Henriksen ikke synderligt på hånden efter onsdagens afklapsning.

- Alt gik imod os, men de var klart, klart, klart bedre end os. Vi ved godt, at en kamp herovre kan gå galt. Sidste gang vi tabte 0-6 herovre, kom vi i top-6.

- Vi har prøvet det før og ved, hvordan vi rejser os. Jeg er ikke bange for noget eller bekymret som sådan, siger Bo Henriksen.

- Vi fik ørerne i maskinen, fordi vi lukkede et tidligt mål ind, og så fik de plads til at spille i mellemrummet, hvor vi ikke var aggressive nok, tilføjer han.

Horsens har historisk set ofte haft problemer mod FC Nordsjælland, og det skyldes ifølge Bo Henriksen blandt andet underlaget på Right to Dream Park.

- Vi har det svært mod FCN, fordi det ikke huer os specielt meget at spille på kunstgræs. De har mellemrumsspillere og meget hurtige spillere, og det har vi ikke løst ret godt, så det skal vi blive bedre til, lyder det fra Horsens-manageren.

FC Nordsjælland-træner Flemming Pedersen mener, at FCN's gode tag på Horsens skyldes, at østjyderne ofte står langt tilbage på banen.

- Når vi får flyttet bolden tilpas hurtigt, er det svært at være Horsens-spiller, for så er der store områder, der skal dækkes. Derfor vil vi før eller siden skabe chancer, og så er det bare spørgsmålet, om vi scorer eller ej.

- Der var også nogle marginaler med os i dag i forhold til et par returbolde, men vi har det generelt godt mod passive hold, siger Flemming Pedersen.

FC Nordsjællands næste opgave i 3F Superligaen er hjemme mod Sønderjyske på søndag, mens Horsens mandag skal forsøge at rejse sig mod AGF.

/ritzau/

Køb billetter til FC Nordsjællands kommende hjemmekampe her!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

16 kommentarer

Antikeglen 21:37          
Viser endnu en gang at Bo kun har en plan, nemlig 11 mænd i forsvaret og lange bold frem af banen, taktisk kan han intet offensivt, sørgeligt.
Jensen99 21:41          
AC begår samtlige de fejl som som man den sidste uge havde italesat at man ikke måtte begå.
Det er simpelthen bare for ringe og i modsætning til BH er jeg bekymret. AC kan let få en lignende røvfuld hjemme mod agf.
bruger 150225 21:44          
Delac redede 3-4 kæmpe chancer oven i måske man skulle være lidt bekymret, hanson og Frandsen i angrebet dur da over hovedet ikke
Fluffer 21:53          
AC kan let få en lignende røvfuld hjemme mod agf.
Aaaaarrrhh sku´ vi nu ik´ liiiige ... sidste gang AGF har vundet en kamp med 6 eller flere mål var i september 2015 hvor Kjellerup IF blev ekspederet ud af pokalen. (AGF scorede alle 9 mål i kampen, der endte 8-1.)

AGF har kun stats for Superligaen tilbage til sæsonen 2006/7, men i de 13 år har de ikke en eneste gang vundet med mere end 5.
soer3166 21:56          
De spillede imponerende flot fodbold idag. Det ene klasseopspil efter det andet. Bo måtte jo bare se på. De kunne ikka have vundet idag
bruger 176060 22:07          
De har åbenbart ikke fået kærlighed nok i pausen.. Men godt vi fik en gave.. Tsk tsk.. Endnu en idiotisk udtalelse fra BH
Jensen99 22:24          
Flügger.
Okay så. Måske ikke lige 6-0 men husker dog sæsonen 16/17 hvor AC tabte 1-5 hjemme til agf. Det kan man vel godt kalde en røvfuld. En kamp hvor AC- målmand Dannevang var inpliceret i minimum 3 mål. Også lidt af en rekord!
Onsdag 1. april