Luk

ACH-midt: Forstår at Bo H. vil til højere niveau

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

AC Horsens-midtbanespiller Bjarke Jacobsen siger, at Bo Henriksen har et ønske om at prøve sig af på et højere niveau, og det forstår han godt.

AC Horsens meddelte tirsdag, at Bo Henriksen stopper om et år ved kontraktudløb, men ingen af parterne oplyste, hvad manageren skulle herefter.

AC Horsens' midtbanespiller Bjarke Jacobsen siger til Horsens Folkeblad, at Bo Henriksen gerne vil prøve sig af på en højere hylde, og det forstår han fuldt ud.

- Jeg forstår Bo Henriksens beslutning. Efter syv år i Horsens har han ønsket at prøve sig selv af på et højere niveau, siger Bjarke Jacobsen til Horsens Folkeblad.

- Bo Henriksen har været i Horsens meget længere, end trænere normalt er i en klub. Han har ikke sagt noget til os spillere om, at han ville stoppe, men vi vidste, han havde kontrakt til 2021, og jeg har da tænkt tanken om, at han ville prøve noget andet. Jeg kan sagtens følge hans tankegang.

bold.dk har - indtil videre forgæves - forsøgt at få en kommentar fra Bo Henriksen og AC Horsens-direktør Kristian Nielsen.

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Sara Margren

7 kommentarer

Steen A 11:26          
Spørgsmålet er bare, hvilken klub på et højere niveau, der vil passe til Bo? Det kunne måske også være i en rolle som ren sportschef. Hans evne til at spotte lovende spillere fra lavere rækker er virkelig god, men Horsens er også den ideelle klub at løfte disse spillere til. Det er svært at tage springet direkte til en topklub.
Midtjyde 11:39          
Tvivler på om en bedre klub finder Bo H. interessant - tvivlet meget
ajafck 12:00          
Jeg forstår ikke hvorfor at større klubber ikke skulle være interesseret.

Han har en god trackrecord og er god til manskabsbehandling. Der ud over har han også vist i år, at han har kunne ændre taktik fra kun at spille på dødbolde, til at få noget mere bold ind i holdet. Bevars, jeg kan godt se det ikke er tikki-takka.

Jeg kunne godt tænke mig at se ham, på et hold på lidt samme hylde, men med et lidt større budget. Randers, AAB eller Vejle kunne være mulighedder. Jeg tror personligt Randers ville være det beste match, da de også er i relativt stilstand og intetsigende under Thomasberg.
ACHORSENS<3 12:14          
Han må for alt i verden ALDRIG tage til Vejle. Ikke efter 7 år hos lokalrivalerne
Alle Achtung 12:49          
måske han vil tilbage til England?
wulffen 13:02          
Den danske Diego simeone
nekadba 13:23          
"Tvivler på om en bedre klub finder Bo H. interessant - tvivlet meget"

Og det er du velkommen til. Men du kommer til at tage fejl.
Onsdag 5. august
Tirsdag 4. august