Luk

ACH slår fast: Helskindet gennem corona

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

AC Horsens er kommet helskindet over coronapausen, slog bestyrelsesformand Bo Pinholt fast ved en generalforsamling torsdag aften.

AC Horsens' økonomi er kommet helskindet igennem pausen uden fodbold, og derfor er konkurs ikke på tale.

Det sagde klubbens bestyrelsesformand Bo Pinhol på generalforsamlingen i klubben torsdag aften, ifølge Horsens Folkeblad.

- Vi er kommet helskindet over coronaen. Nogle klubber taler om frygten for konkurs. Det gør vi ikke, sagde han ifølge avisen og fortalte, at der fortsat kan være mere end den lønkompensation, man har fået, på vej:

- Vi afventer stadig, om vi kan få kompensationer for tabte indtægter ved større arrangementer. F.eks. ville vi have tjent en halv million kroner på kampen mod Brøndby forleden, men selv om vi har været tvangslukket, er det ikke lykkedes for Divisionsforeningen og Erhvervsstyrelsen at finde en model til en kompensation.

AC Horsens præsenterede i marts et underskud for 2019 på omkring fire millioner kroner, efter man i 2018 havde haft et overskud på knap 13 millioner kroner.

Det var blandt andet på grund af uventede små salg af Kasper Junker, Sivert Heltne Nielsen samt fritstillede Jonas Borring. Desuden fik man færre TV-penge end regnet med i budgettet.

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Jonas Dalgård
Søndag 29. november