Luk

ACH-spids: Svært at se nedrykningskandidater

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - Vejle Boldklub 3-1
Superligaen Grundspil
8' 1-0 Louka Prip
41' 2-0 Kjartan Finnbogason
49' 3-0 Jannik Pohl
90' 3-1 Wahid Faghir

AC Horsens' Jannik Pohl erkender, at det er svært at finde en oplagt kandidat, som 'Den Gule Fare' kan hente i jagten på overlevelse. 

Hårdt trængte AC Horsens fik sæsonens første sejr søndag, da de på hjemmebane besejrede Vejle med 3-1. 

Dermed lukkede de en smule af afstanden op til overlevelse, hvor der nu er fem point til OB på den rigtige side af nedrykningsstregen. 

Jannik Pohl bidrog til sejren med sin scoring til 3-0. Han er godt klar over, at der ikke er en oplagt kandidat, som holdet kan jagte længere oppe i tabellen.

- Det er lidt svært. De hold, der ligger lige over os, har ikke spillet så godt, men det er nogle store navne, der ligger lige over os. Så er der nogle af de hold, som man før sæsonen havde tænkt, vi skulle kunne nå, men de har spillet godt. 

- Vejle har spillet fantastisk, og man kan også se det i første halvleg. Så det bliver lidt svært. Vi bliver nødt til bare kigge på os selv og vinde en kamp ad gangen. Så må vi se, når vi kommer længere hen i sæsonen, hvem der ligger og blander sig. Det kan jo være, vi bare vinder alt fra nu af, siger Jannik Pohl med et grin.

De tre resterende runder inden vinterpausen inviterer heller ikke ligefrem til point, hvis man ser kampen på papiret. 

Her venter FCK og AGF på udebane, inden Brøndby kommer på besøg i sidste runde inden jul.

- Vi spillede med kniven for struben mod Vejle, og vi overlevede. Så det er bare om at tage en kamp ad gangen. Vi har FCK næste gang ude. Det er sjældent, man kan sige, at man har en bundkamp mod FCK. 

- Der er ingen tvivl om, at vi kommer over til et hold, der måske er endnu mere presset, end vi er. Det må vi se, om vi kan drage fordel til at få noget med derfra. 

Sejren mod Vejle giver da også fornyet tro på tingene, selvom det ikke nødvendigvis var helt fortjent, at Jannik Pohl og co. gik til pause med en 2-0-føring. 

- Vi var farlige. Vi lavede tre mål, og det startede godt, da vi fik et lidt tilfældigt straffespark. Derfra kørte det så, men jeg synes så også, at Vejle var rigtigt gode i første halvleg, hvor de lagde et tungt pres på os. Vi kom til pause med 2-0, hvor det måske var lidt heldigt. Det er i hvert fald sjældent, at man fører 2-0 efter sådan en halvleg. Så scorede vi heldigvis hurtigt til 3-0, og så skulle den jo helst være lukket.

Jannik Pohl står noteret for tre mål i 3F Superligaen denne sæson. 

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Andreas Roesen

6 kommentarer

Bender 11:33          
Er det et godt eller dårligt tegn for en liga med tolv hold, at ti af holdene er meget jævnbyrdige, nogle bedre end andre self, mens to hold er helt til rotterne?
henoch 11:37          
De slog lige Vejle meget overbevisende, så jeg synes, det er ret oplagt, hvem de kan gå efter at indhente. Men mest er det vel et spørgsmål om at koncentrere sig om sine egne kampe. Henter de nok point, så går de også forbi en eller flere klubber.
Bruger1711823 11:53          
Henoch. Hvad lægger du i overbevisende

Afslutninger 5-16
Boldbesiddelse: 30-70
Hjørnespark: 4–7
Kontraangreb: 2-3

Resultat 3-1

De 3 mål kom efter
1-0 straffe efter kæmpe personlig fejl ved boldtab
2-0 flot mål men igen efter et frispark begået efter et boldtab En spiller som Greve normalt aldrig laver
3-0 straffe efter målmanden spiller bolden ud til en forsvarsspiller og angriber i en 50/50 duel
mskallerup 13:21          
Tror ikke nogen så kampen og på samme tid mente at Horsens vandt overbevisende.
IkkeDinVen 13:41          
Vil nu mene, 3-1 som resultat er ret overbevisende, især med kampens forløb taget i betragtning. Vejle presser på stort set hele kampen igennem, alligevel holder Horsens-forsvaret stand indtil overtiden, hvor der desværre bliver lukket et enkelt trøstemål ind. Horsens scorer på de chancer, de får i kampen. Ikke særlig pænt spil, men effektivt. Forhåbentlig kan de få skabt sig noget momentum med den her sejr.
Jyllands rubin 17:47          
Jeg synes desværre Vejle begynder at ligne en nedrykker og nu fik vi desværre sat en direkte konkurrent igang.
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar