LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

ACH-startdebutant: Jeg er meget taknemmelig

| Superligaen | 5 kommentarer
Horsens-anfører efter nyt nederlag: Det er pisseirriterende og dybt, dybt frustrerende
Kæmpe målmandsdrop åbner op for gyserafslutning i nedrykningsspil - se droppet her
Hurtige highlights: Horsens og Vejle delte i gyserpuljen
Rundens hold i Superligaen: 'Han kommer ind med en helt fantastisk fysik'
Se alle Superliga-målene i runde 29 her
ACH-startdebutant: Jeg er meget taknemmelig
Foto: Getty Images

Sebastian Avanzini takker AC Horsens-manager Bo Henriksen, som i weekenden gav ham startdebut i Superligaen. Det gør han i et interview med Horsens Folkeblad.

24-årige Sebastian Avanzini skiftede i sommer fra Skovshoved i 2. Division til AC horsens i Superligaen, og i weekenden fik han startdebut for østjyderne.

Cheftræner Bo Henriksen valgte at spille med Avanzini på den ene kant, og i et interview med Horsens Folkeblad kalder han det en milepæl at få startdebut.

- Min situation har været anderledes end mange andres i truppen. Jeg er kommet senere i gang med min seniorkarriere. Det er stadig kun knap et år siden, jeg spillede i 2. division, så jeg har haft brug for en tilvænningsperiode. 

- Jeg har selv følt mig klar til mere spilletid. Sådan har alle fodboldspillere det, så jeg er meget taknemmelig for, at Bo Henriksen nu også synes det, siger Avanzini til Horsens Folkeblad.

Sebastian Avanzini har i alt spillet otte Superliga-kampe for AC Horsens.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

5 kommentarer

VBK - Leeds 22:33          
Han skal selvfølgelig have mere tid, men imponerede ikke i kampen mod Vejle. Højresiden synes jeg var ret svag, men vist også en startdebutant og en debutant.
VejleB Altid 22:52          
Vil give dig ret i, at Frantsen + Nymann i højre side er væsentligt stærkere. Heldigt for os, at de ikke var kampklar i fredags. Frygter lidt, at de to og Reese eller Mathias Nielsen er med på torsdag. Det vil øge Horsens chancer betydeligt.
NH19Vejle 09:44          
Jeg tror også vi får en helt anden kamp at se i Horsens. Tydeligt at Horsens-forsvaret var meget nervøst med nye spillere i kampen i Vejle. Reese, Nielsen og Nymann er helt andre typer spillere, så mon ikke vi skal være glade for uafgjort? Kan også vise sig at være et godt resultat for begge mandskaber hvis AGF slår Nordtyskerne igen.

Håber på en god fair kamp. Megafedt at have alle de lokalopgør i vores gruppe.
Gustav09 10:11          
Hvor er det dejligt at læse de kommentarer der er kommet indtil nu - alle fra VB-tilhængere, ingen spydigheder ingen hadske ord. I vandt fortjent i fredags, vi var ikke udspillet som der stod i en avis, men løb rundt som hovedløse høns efter straffesparket. Jeg tror som I, at vi møder op i en lidt mere slagkraftig udgave end sidst og at det bliver en sitrende spændende kamp. Vi vil rigtig gerne vinde den, så kan I jo slå SE bagefter og så lover vi at tage point fra dem i når de kommer til Horsens.
Fredag 24. maj
Torsdag 23. maj