Luk

Achraf Hakimi: Zidane er som en far for mig

| Ligue 1 | 2 kommentarer

Infoboks

PSG - Lille
Ligue 1 (29/10)
Oddset 1,30 5,60 9,00
bet365 1,25 6,50 10,00

Achraf Hakimi udtaler sig i et interview i positive vendinger om sin tidligere cheftræner i Real Madrid, Zinedine Zidane, som han anser for en faderfigur.

Achraf Hakimi skinnede klarest af alle de mange PSG-stjerner onsdag aften, da han med sine to mål sikrede hovedstadsklubben en 2-1-sejr over Metz i Ligue 1 dybt inde i dommerens overtid.

Dermed lader den 22-årige højreback til at have manifesteret sig som en af stjernerne i Paris, ligesom han også har gjort det på den europæiske scene over de seneste par sæsoner, hvor han har imponeret i både Borussia Dortmund og Inter.

Det hele startede dog tilbage i Real Madrid, hvor Hakimi først fik chancen for førsteholdsfodbold, og hans træner fra dengang, Zinedine Zidane, har han stor kærlighed til.

- Hvad skal jeg sige om Zidane? Vi ved alle, hvor god han var som fodboldspiller. Ikke mange har været heldige nok til at møde ham som træner. Jeg er virkelig taknemmelig for chancen for at spille og nyde et år på Madrids førstehold, udtalte Hakimi til PSG's medie.

- At være en del af Madrid-holdet i et år er en drøm, der bliver til virkelighed. Han gav mig chancen for at spiller under ham, og det er derfor, at jeg altid vil være ham taknemmelig. Enhver chance jeg får for at snakke med ham, tager jeg. Han er som en far for mig, slutter Hakimi i kærlige vendinger.

Hakimi kunne tilsyneladende godt tænke sig at have noget med Zidane at gøre i fremtiden, der lige nu er mellem jobs, efter at han stoppede i Real Madrid denne sommer. Måske det bliver muligt i fremtiden.

Marokkaneren fik 17 kampe for Real Madrid tilbage i 2017/2018-sæsonen, men er som sagt i PSG i dag.

Hakimi og PSG har næste opgave på lørdag i Ligue 1, hvor Montpellier kommer på besøg, inden Manchester City kommer forbi i Champions League på tirsdag i næste uge.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 27. oktober