Luk

Adebayor afviser whiskey-historie

| Ligue 1 | 7 kommentarer

Infoboks

Lyon - Lens
Ligue 1 (30/10)
Oddset 1,58 4,40 5,00
bet365 1,60 4,00 5,25

Emmanuel Adebayor afviser rygterne om, at Lyon droppede ham, fordi han drak whiskey under mødet med Lyons træner.

Angriberen Emmanuel Adebayor var for en uges tid siden tæt på at skrive kontrakt med franske Lyon, men aftalen faldt af uvisse årsager til jorden.

Siden har der været rygter om, at Adebayor blev droppet, fordi han drak whiskey under mødet med Lyon-træner Bruno Genesio, men Adebayor afviser, at det er sandt.

- Lyon ville have mig og skaffede et privatfly fra Togo til Lyon, så jeg kunne nå at være med i kampen mod Marseille. Kontrakten var på plads, så jeg blev fløjet ind for at skrive den under og gennemgå lægetjek. Desværre kunne vi ikke nå det inden kampen, så de skrev med en ung angriber i stedet, forklarer Adebayor ifølge goal.com.

- Lyon spurgte, om jeg ville komme og tale alligevel, da de måske ville skrive med os begge. Vi havde et fint møde, men træneren mente, det ville være unfair for den unge angribers udvikling, og jeg følte ikke, at jeg ville få den nødvendige spilletid for, at skiftet gav mening.

- For at undgå tvivl og rygter, vil jeg understrege, at jeg kun drak vand til mødet og hverken fik whiskey eller en cigaret. Det står skrevet i et fransk medie, og det er både helt til grin og også skrevet som en joke af journalisten.

- Påstanden er allerede trukket tilbage, og journalisten er ved at skrive en undskyldning. Desværre kunne pressen i andre lande ikke se, at journalisten bare var satirisk, forklarer Adebayor.

32-årige Adebayor er dermed fortsat på jagt efter en ny klub.


Af Mikkel Nøhr
Søndag 24. oktober