Luk

Advocaat: Ødegaard er en gave fra Gud

| Æresdivisionen | 14 kommentarer
Advocaat: Ødegaard er en gave fra Gud
Foto: Getty Images

Den hollandske trænerveteran Dick Advocaat hylder Martin Ødegaard før fredagens playoff-opgør mellem Utrecht og Vitesse.

Utrecht med Dick Advocaat på trænerbænken har i en hollandske Europa League-playoff fredag besøg af Vitesse med den 20-årige kreatør Martin Ødegaard på banen, og trænerveteranen er en stor beundrer af nordmanden.

- Han er et exceptionelt talent, en gave fra gud. Hvorfor er Hakim Ziyech så god? Det er medfødt for de her drenge, og det er det også for Ødegaard. Han bør koste 150-190 millioner kroner. Det er hvad hele vores klub koster, siger Utrecht-træneren til Fox Sports og tilføjer:

- Han er en virkelig god spiller at kigge på. Man tænker; 'Nu mislykkes han', men så laver han et træk og er fri igen. Sådanne spillere kan afgøre kampe for dig.

Ødegaard er fortsat ejet af Real Madrid, men især Ajax har været meldt meget interessede i nordmanden.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

14 kommentarer

Ignorado 23:13          
Klassisk eksempel på grådighed, og så har det potentielt ødelagt hans karriere.
quazz 23:19          
Manden er 20 år, hvordan har han dog ødelagt sin karriere? Ja, han kunne nok have udviklet sig hurtigere andetsteds, men karrieren er da på ingen måde ødelagt..
Sims91 23:26          
Der er ingen garanti for, at han ville have udviklet sig hurtigere andetsteds.
Den første kommentar er håbløs.
Der findes ikke én rigtig vej.

Han er et fornuftigt sted i sin karriere nu. Et salg til Ajax på nuværende tidspunkt ville ikke være dumt med 2 år tilbage af kontrakten. Med en tilbagekøbklausul inkluderet naturligvis.
konggard 23:30          
Ignorado.... nuff said
Ignorado 23:49          
men karrieren er da på ingen måde ødelagt
Kender du ordet "potentielt"?
matgali 23:53          
Ignorado er du idiot. Ødelagt ? Han er i Madrid udlejet til en hollandsk klub han banker dåser ind og en røvfuld assist knægten er 20 år hans karriere er først lige begyndt.
LFC4Life 23:53          
@Ignorado

Hvorfor er karrieren potentielt ødelagt? Fordi han som 20-årig er offensivprofil i Æresdivisionen? Hvor havde du forestillet dig han var, på nuværende tidspunkt i karrieren?
Tirsdag 18. juni