Luk

Ærgerlig AGF'er om VB-mål: Kørte dem rundt

| 3F Superliga | 0 kommentarer

AGF-backen Alexander Munksgaard glæder sig over de tre point, AGF fik i premieren, men han er ærgerlig over, at Vejle formåede at score to gange.

AGF cruisede på vej mod en stensikker sejr over Vejle i 3F Superliga-rundens sidste kamp mandag aften, men med to mål i anden halvleg blev det pludseligt spændende.

AGF holdt dog stand og vandt 4-2, og selv om sejren tæller højest, ærgrede AGF-backen Alexander Munksgaard sig over, at Vejle scorede to mål i anden halvleg.

- Sejren smager bedst. Hold kæft, det var dejligt. Det holdt hårdt, og det skulle det ikke have gjort, men tre point er det vigtigste, så det var fedt, siger han til AGF TV og svarer på spørgsmålet om de mange spændende kampe i Superligaens første runde:

- Starten på Superligaen har vel altid en eller anden nervøsitet. Det skete for FCM og FCK og heldigvis tog vi tre point i stedet for at tabe. Det var lidt ærgerligt, de fik de to mål, for vi kørte dem rundt i første halvleg og de havde vel nærmest ikke en chance.

Munksgaard var glad for at få gang i Superligaen igen.

- Det var dejligt at komme i gang og mærke Ceres Park og fansene igen. Det var godt at komme i gang med Superligaen igen, og de tre point overskygger lidt hele aftenen, men fedt at få en god start på turneringen.

AGF's næste opgave er på torsdag, når Mura venter i Europa League-kvalifikationen.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Jonas Dalgård
Torsdag 24. september
Onsdag 23. september