LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ærgerlig FCF’er ville forpurre VB-fest

| NordicBet Liga | 12 kommentarer
Ærgerlig FCF’er ville forpurre VB-fest
Foto: Joan Barløse, FC Fredericia
Dennis Høegh ville gerne have sørget for, at Vejle Boldklubs spillere ikke kunne løbe og juble efter en sejr over FC Fredericia onsdag. Det lykkedes dog ikke.

FC Fredericia kunne onsdag have gjort det onde ved lokalrivalen Vejle Boldklub, som kæmper benhårdt for at tage en direkte oprykningsplads til Superligaen.

Det lykkedes dog ikke for fredericianerne, som gæstede et stopfyldt Vejle Stadion. Med fansene i ryggen vandt VB med 1-0.

Det var Dennis Høegh dog ikke særlig begejstret over.

- Jeg synes ikke, det skulle ende sådan her, siger Dennis Høegh til bold.dk og uddyber.

- Det var en meget lige kamp, og der var ikke ret mange chancer. Men de har sådan en sæson, hvor det går deres vej, og så vinder de på et selvmål. Det er deres lod, og det er måske forskellen på et tophold og et hold, der ligger lidt midt i ingenting.

Kunne I mærke på jer selv, at I ikke har noget at spille for?

- Nej, overhovedet ikke. Man kunne til gengæld mærke, at dommerne vidste, at VB havde noget at spille for. Der var to klare røde kort, de ikke gav, og man vidste bare, det ville ske. Man får ikke noget i sådan en kamp her.

- Vi gav alt, hvad vi havde, og vi ville for alt i verden gerne have sørget for, at de ikke kunne løbe og juble nu, siger Dennis Høegh.

I de bagerste geledder fik unge Erik Nissen mulighed for at vise sig frem for FC Fredericia, og han havde samme opfattelse af kampens udvikling, som sin mere erfarne holdkammerat.

- Jeg synes, det var en meget lige kamp. Der var ikke så forfærdelig mange chancer, men en masse dueller. Vi spillede fint i store perioder, men det var meget hektisk, siger han.

Erik Nissen kom til FC Fredericia fra Kolding IF i vinter, men han har ikke spillet så forfærdelig meget i foråret. Onsdag fik han dog chancen i den imponerende kulisse i Vejle.

- Det fyldte selvfølgelig meget. Jeg har ikke prøvet en kulisse som den her før, så det giver selvfølgelig noget hår på brystet. Det var en stor oplevelse, siger Erik Nissen.

FC Fredericia har for efterhånden længe siden udspillet sin rolle i topkampen, og klubben ender et sted midt i tabellen.

nicolai@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

12 kommentarer

Inter Vejle 21:39          
I havde fortjent uafgjort Høegh men ikke en skid mere. Måske vi havde tur i den i dag, men har altså slået jer tre kampe nu i denne sæson hvor I ikke har scoret. Fire hvis vi tager træningskampen med.
biiiiib 22:09          
2 røde kort? dommeren dømte alt Fredericias vej, og det var bestemt ingen hjemmedommer - tværtimod. Fatter simpelthen ikke han kan mene anderledes.
Maradona-Messi 22:26          
Hvad er det for 2 situationer, han omtaler som "klare røde kort"? Jeg så ikke noget i nærheden af et rødt kort, så jeg er noget forundret!
VilladsKBM 22:43          
Sousa "sparker" en modstander, den var også mest til gult ifølge mig, men man ved aldrig
Mastade 23:29          
Haha.. røde kort til Vejle?!

Fredericia er heldige med, at dommeren tillod en linie hvor skub i ryggen var acceptabel...
Boldklub Vejle 06:37          
Sousa var nok lidt heldig med kun gult
Han skubber en spiller helt over i stålhegnet og kunne have lavet ham til pommes frittes
Men fedt med sejren
Tror sgu det lykkedes VB
LilleFlemming 08:04          
Fremragende dommer - han lagde en meget fri linje, og selvom det tog spillerne tid at fatte det - så var det faktisk med til at give kampen mere nerve.
Torsdag 21. marts