LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Ærgerlig FCM-boss: Gunstig aftale for os

| Superligaen | 6 kommentarer
Ærgerlig FCM-boss: Gunstig aftale for os
Foto: Getty Images/Jan Christensen
FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen er meget ærgerlig over at skulle sige farvel til Jonas Borring, men kalder det en økonomisk gunstig aftale for klubben. 

FC Midtjylland fører an i Superligaen ved vinterpause, men klubben har nu også solgt en af sine mest rutinerede spillere i form af Jonas Borring, der rykker til AC Horsens. 

FCM medgiver dog, at kantspilleren fortjente mere spilletid. 

- Det er en økonomisk gunstig aftale for FC Midtjylland, men jeg er meget ærgerlig over at skulle give slip på Jonas, der er en rigtig dygtig spiller, og som har leveret stærke præstationer for klubben.

- Dog er det en god aftale for Jonas, som fortjener en masse spilletid i Superligaen, og det har han valgt at prioritere, siger sportschef Svend Graversen til fcm.dk og tilføjer: 

- I mine øjne vil Jonas altid være en FC Midtjylland-mand. Det har været en enormt flot rejse, han har været på i klubben af to omgange. I 2016 var vi utrolig glade for, at Jonas valgte at vende hjem, og vi har været mere end tilfredse med Jonas’ gøren og laden – både på og uden for banen. 

191 kampe og 32 mål nåede Borring sammenlagt i FCM-trøjen i sine to perioder i klubben.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond

6 kommentarer

MSØ 20:06          
De får brændt nogle kroner af for tiden. Gad vide hvad en “gunstig økonomisk aftale for Midtjylland” er her for en spiller på 33?
Dr.Syg 20:30          
At de ikke skal betale hans løn, kunne man forestille sig. Hvilket vel er godt for dem, givet at han ikke har fået megen spilletid - og så kan man begynde at indskifte nogle af de unge/yngre kræfter.
Deja-Vu 21:07          
Jeg håber da vi har fået lidt for ham. Selvom Borring ikke længere er den store profil på holdet, er han en dygtig reserve at have i baghånden. Han yder en god indsats når han får chancen, og er god for både mål og assists. Glem ikke at han var den spiller med klart flest assists i sidste sæson.

Vi får nok ikke kassen for ham, men det kunne være fint med 2-3 millioner. Han er stadig klasse, hvis man formår at udnytte hans spidskompetencer.
Pantic 21:07          
FCMs høje herre lyder jo altid som om, at det de laver er det mest fantastiske nogensinde.

Bliver spændende hvad Borring kan levere i Horsens. Det er efterhånden mange adresser i Danmark han har været på. Det er ikke helt blevet til det mange forventede, da han blev den dyreste handlede danske spiller mellem to danske klubber for mange måner siden.
jkyller 21:48          
Stærkt for ac horsens. Hvem havde set den komme? Måske lidt konspiration teori, men er det evt en del af bubbacar aftalen?
Steffen_M 15:46          
Det er det helt sikkert ikke, Sannah aftalen er jo ældre af dato,
og ville i så fald have været offentliggjort samtidigt eller i hvert fald tættere på hinanden.
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar