Luk

Ærgerlig Marxen: Var tættere på end FCN

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

OB - Randers FC
Superligaen Grundspil (28/02)
Bet25 2,70 3,30 2,60
Oddset 2,80 3,25 2,60
bet365 2,70 3,30 2,60

Erik Marxen synes, at Randers FC var tættere på at vinde kampen, end FC Nordsjlland var, da holdene spillede 1-1 søndag eftermiddag.

i den indeværende sæson i 3F Superligaen gør Randers FC sig rigtig godt til i toppen. Holdet har længe lignet en sikker kandidat til top seks, men holdet står uden sejr i deres seneste tre kampe.

Søndag fik de et point med fra 1-1-kampen mod FC Nodsjælland, men Erik Marxen mener, at det burde have blevet til alle tre point, fordi han kunne tælle flere gode chancer til Randers end til modstanderne i opgøret.

- Ja, det kan man sige, at vi burde men en del af det, er også, at kunne putte bolden i kassen. Vi har rigtig mange optræk til muligheder, vi har en tæt offside dernede, formoder jeg med VAR, en bold på stregen, et farligt hjørnespark og en god mulighed til sidst.

- Jeg synes, at jeg kan tælle mange chancer, og jeg synes ikke, at jeg kan tælle så mange fra deres side af. Så er det også bundærgerligt, når vi er foran, at vi ikke får alle tre point. 

Sætte kniven i modstanderne

Dét, som irriterer Marxen mest, er, at holdet havde muligheden for at ligge mere afstand til holdene i top seks med en sejr.

- To point fra de sidste par kampe er bedre end nul, det siger sig selv, så selvfølgelig kan vi bruge det til noget, men det som fylder, er muligheden for, at vi kunne have sat kniven i flere af vores direkte modstandere ved at komme endnu længere foran i tabellen. 

Randers er med det ene point fortsat placeret som nummer fem i 3F Superligaen.

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Theis Fischer Brandt
Lørdag 27. februar