LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ærgerlig Nelsson: Første halvleg var sløset

| Europa League | 4 kommentarer
Ærgerlig Nelsson: Første halvleg var sløset
Foto: Jan Christensen / Getty Images
FC Nordsjællands Victor Nelsson ærgrer sig over holdets dårlige første halvleg, men bevarer trods alt optimismen inden returkampen i Beograd.

FC Nordsjælland tabte torsdag 1-2 til Partizan i Europa League-kvalifikationen, og forsvarsprofilen Victor Nelsson er træt af holdets start på opgøret.

- Anden halvleg blev bedre, men vi var for sløsede i anden halvleg. Det var som om, at halvdelen af holdet ikke forstod alvoren, og at det var en Europa League-kamp, men det må vi tage med videre til næste gang, siger Nelsson og tilføjer:

- Det er blevet påpeget meget, at vi spiller være tredje dag, og det kan være trættende - også mentalt. Jeg skal ikke kunne sige, om det har noget med det at gøre, men vi var ikke parate i første halvleg, og vi sløsede med flere dumme boldtab.

Anden halvleg var bedre, og Nelsson er trods alt optimistisk efter Mathias Rasmussens reducering.

- Vi flyttede godt rundt på bolden og spillede rundt om dem, når de dækkede vores backs. Der var masser af dybe løb og tip-bolde, der dog ikke virkede 100 procent. Det var meget bedre i anden halvleg.

- Vi skal nu score to gange dernede, og det er ikke umuligt. De har eftersigende et frygtindgydende stadion, men det må vi tage, når vi kommer derned. Alt kan ske i fodbold.

- Det betyder en del, at vi fik reduceret. 0-2 havde været hård at sluge. Nu er der lys for enden af tunnelen, og vi tager til Beograd for at gå videre, siger Nelsson.

FCN gæster søndag AaB i sin næste ligakamp.

Anton Maajen/anton@bold.dk

Stream FC Nordsjælland – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

4 kommentarer

Arsenalfan36 07:49          
Ok 2. halvleg, men ikke godt nok. Håbet er spinkelt til returkampen. Der skal en tidlig scoring til for at vende dette.
PFC4325 12:37          
Af den kulisse de løber ind i, i Beograd, tror jeg Nordsjælland bliver savet midt over. Partizan havde ikke en god dag, men vandt trods alt. På hjemmebane bliver det meget bedre. Held og lykke til de unge mænd.
kim1a 07:07          
Taktikken bør nok være at lukke godt ned, score midt i anden halveg og så lave et mere i de sidste minutter når nervøsiteten indfinder sig hos modstanderen.

Udfordringen er dog at de heller ikke var særlig skarpe mod AaB.
Onsdag 27. marts
Tirsdag 26. marts