LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ærgerlig OB-frontløber: 0-3 ikke retvisende

| Superligaen Grundspil | 7 kommentarer
Ærgerlig OB-frontløber: 0-3 ikke retvisende
Foto: Getty Images
Nicklas Helenius erkender, at FC Midtjylland var bedre end OB, men han mener ikke, resultatet giver et retvisende billede af kampen. 

OB løb ind i et nederlag, da FC Midtjylland hjemme vandt 3-0 over fynboerne i Superligaen fredag.

Nederlaget kom efter fire ligasejre i træk, men klubbens angriber Nicklas Helenius valgte bagefter at holde fast i den positive attitude.

- Midtjylland var bedre end os, men vi følte ikke, at 0-3 var et retvisende resultat, da vi på ingen måde blev spillet ud af banen, siger Nicklas Helenius.

I begyndelsen af anden halvleg fik Helenius en gylden mulighed for at bringe OB tilbage i opgøret, da han skulle sparke et straffespark.

Angriberen misbrugte dog muligheden, og han medgiver, at en scoring måske kunne haft indflydelse på opgøret.

- Selvfølgelig var det afgørende, når man brændte et straffespark, men jeg syntes, at vi viste et godt udtryk i det første kvarter af anden halvleg.

- Vi var ovenpå, og FCM-spillerne forsøgte at få hinanden i gang. Om en scoring på daværende tidspunkt havde kickstartet os imod et eller flere point, kan jeg ikke vide, siger Nicklas Helenius.

OB havde ikke tabt i ni ligakampe før fredagens nederlag, og den tabte kamp må ikke ødelægge moralen hos OB, mener angriberen.

- Det har været en opadgående kurve. I begyndelsen af sæsonen var det nogle personlige fejl, der kostede, men det har vi fået løst som hold.

- Sejrene har givet selvtillid, og vi ved, hvad vi skal på banen og til træning. Vi har stået sammen, og vi må ikke miste modet efter nederlaget mod FCM.

- FCM har Danmarks bedste hjemmebane, og jeg følte, at det var en mere lige kamp, end resultatet viste, slutter angriberen.

/Ritzau/


Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

7 kommentarer

OB-Maaaiiiin 07:11          
Sejren kan der næppe pilles meget ved, men hvor det dog super øfferen at Jesper Hansen har held til at påvirke dommeren ved straffesparket til OB. Kynisme i sin reneste grad, træls at Helenius ikke stod for presset ... KOM IGEN HELENIUS. Sløj dommerpræstation hvor FCM desværre ikke bliver begrænset i deres fysiske spil.
Walker 09:05          
Bedømt på OBs chancer, som begrænser sig til straffespark, et forsøg midt i målet lige på Hansen, og derudover et antal ufarlige skud forbi mål er resultatet og et nul ud for OB helt retvisende.

OB spiller i går visuelt pænt i forsvar og på midten, men det kvalificerer naturligvis ikke til point.

Herligt at det lige præcis var æslet Helenius, der brændte straffe på FCM.
"stoltze" 10:13          
Igen kan man undre sig over at et tydeligt aggresivt FCM hold slipper uden advarsler i 50 min
Teresa 10:32          
Ikke retvisende.. efter 0-3 og to kanonmål ?!? Hvad er der at komme efter udover klynk og et brændt straffespark, hr. Helenius, det er IKKE retfærdighed, I spiller om.
Leeds Utd. 14:05          
Teresa.
At noget betegnes som værende ikke retvisende, har meget lidt at gøre med graden af retfærdighed!
Han udtaler sig om et misvisende resultat, hvilket sandsynligvis drejer sig om nederlagets størrelse; altså de 0-3. Og betegner opgøret som værende relativt lige. Jeg har samme vurdering. Altså ikke at resultatet som sådan var uretfærdigt.
Men det kunne have været spændende at have set hvad en reducering i starten af 2 halvleg kunne have medført.

Teresa 16:44          
Jeg er den forkerte at komme til med ords betydning, og jeg er totalt ligeglad med det sædvanlige fluekn......, når ens hold har tabt. Nederlaget er så klart som mejslet i sten og står ikke til at ændre, uanset hvor meget ævl, der skydes af - BAGEFTER. Helenius´ udtalelser (hvis de er hans egne) er jo et langt forsøg på at snakke hans eget hold bedre.

Efter årtier i spillet har jeg også konstateret, at alle ser begivenhederne forskelligt, så det er fint med mig, at nogen for deres egen skyld forsøger at redde weekenden efter et nederlag - som stadig står! - med en masse søgt ævl og snak om hvis og måske og bla bla. Det er klasse at score tre gange, det er manglende klasse at score nul, hvis man havde spillet til det.

Videre, næste kamp!
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april