Luk

Ærgerlig Priske: Første gang det gør ondt

| Champions League | 20 kommentarer

Infoboks

Ajax - FC Midtjylland 3-1
Champions League gruppe D
47' 1-0 Ryan Gravenberch
49' 2-0 Noussair Mazraoui
67' 3-0 David Neres
80' 3-1 Awer Mabil
90' 3-1 Erik Sviatchenko

Brian Priske var træt af nederlaget i Champions League til Ajax, hvor FC Midtjylland blev udspillet.

FC Midtjylland tabte onsdag 1-3 til Ajax i Champions League og led sit fjerde nederlag i turneringen.

Ajax var midtjyderne overlegne i stort set hele kampen, og det store nederlag sved hos FCM-træner, Brian Priske, der talte med TV3+.

- Vi var bare overmatchede i dag. Ajax er et godt hold, der lykkedes med mange ting. De var bedre end os på stort set alle parametre. Det er nok første gang, at jeg står og tænker, at det gør ondt, sagde Priske til TV3+ og fortsatte:

- Der er helt sikkert noget, jeg kunne have gjort bedre i kampene. I sidste ende er det mit ansvar at sætte holdet på banen og vælge de drenge, jeg tror på. Der er helt sikkert nogle momenter af kampene, hvor man ville gøre noget andet. Men vi vidste godt, det ville blive en svær turnering.


Af Johannes Skjøth

20 kommentarer

Team US Postal 23:25          
Det lyder som en kommentar efter første CHL-kamp og -nederlag. Men nej, det er efter 4. kamp. 0 point og 11 mål lukket ind. Intet at spille for mere i CHL. Det er ufatteligt så lidt man lærer af de første kampe.
Munchen 23:29          
Så er det heller ikke værre. Man må jo også bare respektere når der er klasseforskel.
Det er en svær gruppe de havnede i. Men de havde en virkelig flot kvalifikation mod gode hold. Dog ikke så gode som de 3 de havnede i gruppe med - og så får de det vanskeligt selvfølgelig!
Bolabrazil 23:30          
Ja, det er ikke godt, men vi må indrømme at det er niveauet i den danske liga. Den er bare ikke bedre for tiden.
Der må lægges på til næste sæson hvor FCM skal kæmpe om Champions league igen, for der er ikke nogen der kan true dem hjemme i andedammen.
Iftitscouldtalk 23:34          
Det der skræmmer er vel at forskellen alligevel er så stor som den er.
Nobeltwist 23:35          
Jeg tror hele det her gruppespil skal bundfælde sig og analyseres for at man kan gå til det næste gruppespil med mere rutine og kvalitet. Man har været godt med i 2 af kampene i længere perioder og så fuldstændig krøllet sammen i de 2 andre.
Jake4 23:44          
Syntes bestemt FCM har gode perioder, specielt i kampen i Herning som var meget lige. Tror ikke de er det første debut hold i Champions league der bliver most og overrasket over tempoet og kvaliteten. Selvfølgelig mangler man en Evander og Cajuste, som er to af deres bedste spillere. Oveni må man erkende at truppen simpelthen ikke er bred nok til det her niveau. Brug det som lærepenge og bliv ved at byg på. Der intet at skamme sig over :)
Teshin1990 23:59          
Synes Priske fejlede i dag. Det var soleklart at Madsen ikke var klar til dette niveau og det var lige så klart at vi manglede fysik på midten.
Kraev skulle have været skiftet ind i 1. halvleg.
Tirsdag 19. januar