LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ærgerlig Riddersholm: Vi tabte til os selv

| Superligaen | 0 kommentarer
Johnny Thomsen om komisk selvmål: 'Jeg valgte lige at bringe spændingen ind i kampen'
'Det er vildt, at du kan stille sådan et spørgsmål': Glen Riddersholm i skænderi med TV3 Sport-kommentator
SønderjyskE på sommerferie efter voldsom målfest i Randers: Se alle syv scoringer her
Vild udvikling i Randers: SønderjyskE var nede med 1-3 - her udligner Mart Lieder
Johnny Thomsen giver SønderjyskE livline med VANVITTIGT selvmål - SønderjyskE reducerer til 2-3
Ærgerlig Riddersholm: Vi tabte til os selv
Foto: Getty Images

SønderjyskE-træner Glen Riddersholm mener, at de to kampe mod Randers er et meget godt billede på den sæson, sønderjyderne har haft.

SønderjyskE gik søndag på sommerferie, da holdet tabte returkampen i Europa League-playoff med 3-4 til Randers og dermed røg ud med sammenlagt 4-5.

Cheftræner Glen Riddersholm var en ærgerlig mand efter kampen, da han følte, at sønderjyderne havde gode muligheder for at avancere.

- Der er mange følelser. Når man scorer tre mål på udebane, som vi gjorde, så skal det være nok til at avancere og få to kampe, som vi så gerne ville have haft, siger Riddersholm.

- Vi må selvfølgelig anerkende, at Randers generelt set har haft en flot sæson, og at de var meget skarpe og effektive – specielt på standardsituationer, hvor vi fuldstændig stemplede ud i de situationer.

Cheftræneren mener, at de to kampe mod Randers var symptomatiske for SønderjyskE's sæson.

- Vi må sige, at vi tabte til os selv. Vi havde alt serveret på et sølvfad. I det første opgør for en uge siden skulle vi afgøre det og var ikke effektive.

- I udekampen fik vi scoret tre mål, og så stod vi og kogte i defensiven. Det indkapsler måske meget godt SønderjyskE's sæson som helhed. Det er meget lige ved og næsten, men det er også et spørgsmål om, at vi skal være dygtigere til at være skarpere, koncentrerede og fokuserede over 90 minutter.

- Hver eneste situation i topfodbold kan være afgørende, og der er nogle ting, vi – og jeg i særdeles - skal arbejde med sammen med spillerne.

Vil lægge på i offensiven

Glen Riddersholm godkender i store træk foråret, som klubben indledte med tre nederlag.

- Vi fik stabiliseret tingene og fik reddet os over målstregen, så vi igen kan spille Superliga. Det var det vigtigste for os.

- Det var min mission med det her forår, og så selvfølgelig at få implementeret nogle nye tanker og ideer til, hvordan vi kan bevare det udtryk, som SønderjyskE altid har været kendt for, og få lagt noget mere fodbold ind i det offensivt.

- Det er den måde, jeg tror, man bedste kan angribe Superligaen på, fordi ellers har vi for mange mandskaber, som vil organisere sig ud af det hele, og så handler det om standarder, lange bolde og duelspil.

- Det skal vi også kunne håndtere, men jeg håber også, at vi kan få løftet vores udvikling, så vi kan få lagt en ny dimension på det, vi også viste i flere momenter i de her to opgør, siger Riddersholm.

Daniel Patrzalek

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 22. maj