Luk

Ærgerlig SE-boss: Forventede mere af holdet

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

AGF - SønderjyskE 1-0
Superligaen Grundspil
35' 1-0 Jon Thorsteinsson

SønderjyskE-træner Michael Boris havde forventet sig mere af sit hold i 0-1-nederlaget mod AGF mandag aften. 

SønderjyskE måtte rejse tomhændet hjem fra Århus mandag aften, efter holdet havde tabt 0-1 til AGF. 

Det var cheftræner Michael Boris selvsagt skuffet over. 

- Jeg forventede mere af mit hold. Hvis vi havde spillet os ud af deres pres og havde skiftet side oftere, så ville der komme plads til os på midten, fordi vi ved at (Mikael, red.) Anderson ikke ville kunne nå tilbage fra presset. Det er små ting, der afgør kampene. 

Han så sit mandskab skabe chancer, men uden at det var tilstrækkeligt, ligesom spillet ikke blev fremadrettet nok for SønderjyskE-trænerens smag.

- Vi skabte chancer. Mads Albæk havde den største kort efter AGF’s scoring, siger Michael Boris med henvisning til midtbanespillerens flugter.

- I de første 10-12 minutter havde de mange muligheder for at komme tidligt foran, og hvor Lawrence Thomas leverede et par gode redninger. Derefter så jeg ikke rigtigt nogen store chancer til AGF udover målet.

- I anden halvleg havde vi Jeppes afslutning, og det var hverken meget eller nok. Vi spillede meget bagud og ikke fremad, og ideen var at bringe AGF’s midtbane ud af position, men vi turde ikke at spille ud af deres pres. Det er nøglen. 

- Det var en krig derinde. Det var ikke en skønhedskonkurrence. Vi vidste godt på forhånd, at det ikke ville være en flot kamp at spille. Det bliver det samme mod AaB i næste uge, og de næste kampe bliver nogle krige, fortæller den tyske træner. 

AaB er ganske rigtigt modstanderen søndag, hvor sønderjyderne skal en tur til Nordjylland.

 


Af Andreas Roesen
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober