Luk

Ærgerlig SIF-chef: Tabte på små ti minutter

| Sydbank Pokalen | 4 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - Silkeborg 3-2
Sydbank Pokalen
14' 0-1 Sebastian Jørgensen
32' 1-1 Jannik Pohl
36' 2-1 Lirim Qamili
40' 3-1 Alexander Ludwig
68' 3-2 Søren Tengstedt

Silkeborg-træner Kent Nielsen ærgrer sig over, at hans hold havde ti rigtigt sløje minutter kort før pausen, hvor holdet reelt tabte kampen mod AC Horsens. 

Silkeborg er færdig i denne sæson af Sydbank Pokalen. 

Det står klart, efter holdet torsdag aften tabte med 2-3 til NordicBet Liga-holdet AC Horsens i tredje runde af turneringen. 

Det ærgrer Silkeborg-træner Kent Nielsen, der peger på kynisme i felterne som den primære årsag til exittet.

- Jeg synes ikke, at man kan pege fingre ad drengene efter den her kamp – bortset fra, at vi selvfølgelig ikke må indkassere tre mål i det hele taget og slet ikke så hurtigt efter hinanden.

- Vi tabte kampen på små ti minutter, og man må sige, at Horsens var meget effektive i modsætning til os. Og det skal de selvfølgelig have ros for. De scorer på tre ud af fire store chancer, mens vi vel selv brænder en god håndfuld plus det løse, og det skal vi selvfølgelig gøre bedre.

- Sådan kan pokalfodbold jo være, og selv om vi var dominerende i 80 ud af 90 minutter og skabte rigeligt til at vinde, så står vi her og er ærgerlige og skuffede. Men jeg kan ikke klage over drengenes indsats – de maser på og bliver ved til det sidste, men i dag lykkedes det ikke.

- Nu fokuserer vi på Vejle-kampen på søndag og glæder os over, at vi hurtigt har en ny kamp at forholde os til, lyder det Kent Nielsen til Silkeborgs hjemmeside. 

AC Horsens kan til gengæld se frem til at møde Vejle i næste runde af turneringen. 


Af Andreas Roesen
Tirsdag 26. oktober