Luk

Ærgerlig Stage ville have været matchvinder

| Europa League | 3 kommentarer

Målscorer Jens Stage forklarer, at kun de tre point manglede for at have gjort oplevelsen som målscorer i Europa League 'helt fantastisk'.

Jens Stage stod for FC Københavns enlige scoring, da de danske mestre torsdag aften spillede 1-1 med Dynamo Kiev i Europa Leagues gruppe.

Den oplevelse gjorde stort indtryk på unge Stage, der fylder 23 år fredag, men han ærgrer sig over, at scoringer ikke sikrede de tre point i nøglekampen.

- Det var fantastisk. Det var ikke det bedste mål, jeg har lavet, men nogle kalder det allerede for 'et Jens Stage-mål'. 

- Det var en fantastisk følelse herinde i Parken med så mange tilskuere. Den glemmer jeg nok ikke lige foreløbig. Det var kæmpestort, men det var ærgerligt, at det ikke også lige kunne give os tre point. Så havde det været helt fantastisk, forklarer målscoreren.

- Dynamo Kiev viste sig fra deres bedste side i dag. Deres intensitet var høj, og at kunne spille lige op med et hold som Dynamo Kiev, når de folder sig ud, som de gjorde i dag, synes jeg, er stærkt, fortæller Jens Stage, der tilføjer, at pointdelingen var et fair resultat.

FCK og Dynamo Kiev har begge seks point i Europa Leagues gruppe B, mens Malmö FF har fem point.

Der resterer to runder i gruppespillet.

 

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Daniel Laursen
Onsdag 20. november
Tirsdag 19. november