LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ærlig Erik Rasmussen: Ikke flere trænerjobs

| Superligaen | 10 kommentarer
Superliga-spiller hårdt ramt: Fik hjernerystelse i juli - kan stadig ikke træne
Ærlig Erik Rasmussen: Ikke flere trænerjobs
Foto: Ole Walldo

Infoboks

Vendsyssel - Hobro
Superligaen Pulje 2 (31/03)
bet365 2,40 3,40 2,87
NordicBet 2,50 3,30 2,90
Oddset 2,35 3,35 3,00
Stream Vendsyssel – Hobro på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Erik Rasmussen regner ikke med, at han får flere trænerjobs på topplan og mener selv, at han let kommer på kollisionskurs med ledelserne i klubberne, siger han i et interview med Stiften. 

Erik Rasmussen blev i maj fyret i Vendsyssel, og den tidligere FC Midtjylland- og AGF-træner regner selv med, at han er færdig med at være træner på topplan, da klubberne synes, at han er 'farlig'.

- Jeg er ikke så god til at arbejde sammen med ledelser i fodboldklubber. Der er mange meget magtfulde folk, som jeg har det med at komme på konfrontationskurs med, siger Rasmussen i et interview med stiften.dk og medgiver, at det nok handler om, at han gerne vil bestemme:

- Ja, det er det nok. Sammenhold det med, at ledelserne i fodboldklubberne ikke altid har en dyberegående forstand på fodbold. Det er især de menneskelige værdier i forhold til spillertrupperne, vi ikke er enige om. Det kan let komme til at slå gnister.

59-årige Rasmussen blev fyret i Vendsyssel, efter han få dage forinden selv havde sagt op for at tage et job på en efterskole og arbejde med sine projekter i Afrika.Stream Vendsyssel – Hobro på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

10 kommentarer

Frankofil 09:54          
Det er synd.

Han er ellers en af de mest interessante personligheder i det danske træner miljø.
Stoner 10:38          
Han har ellers i sin bog skrevet omkring AGF fyringen:
- Jeg fejler i den periode. Holdet er til mere end de resultater, vi løber ind i. Mine analyser er uskarpe, og jeg bruger ikke tid nok på jobbet. Mentalt har jeg svært ved at fokusere. Mine tanker kredser konstant om mit privatliv og den skilsmisse, der rykker nærmere, skriver Erik Rasmussen.

Han erkender, at han selv har et stort ansvar for, at sæsonen endte med nedrykning.

- Den dag i dag er jeg overbevist om, at AGF og Erik Rasmussen var det perfekte match. Havde det bare ikke været for den malstrøm af dæmoner, løgne og fortrængninger, der pludselig væltede ud af skabet hjemme i Fynsgade i Herning, skriver Erik Rasmussen.
Afløseren 10:40          
Det er interessant når han siger, at han ofte kommer på kollisionskurs med ledelsen i en klub. Da han selv var sportsdirektør i Vendsyssel kuppede han klubben og smed den gode Mattson på porten - på trods af at klubben lå til oprykning - og indsatte sig selv som træner. Måske er han i virkeligheden ikke god til at samarbejde med andre?
El Pollo Loco 11:05          
Nej, han er ikke god til at samarbejde... Hvilket han jo sådan set også vedkender i artiklen.
Afløseren 11:26          
Ja, men i artiklen fremhæver han at han som træner er dårlig til at samarbejde med ledelsen i en klub. Min pointe var, at manden måske er dårlig til at samarbejde med snart sagt alle andre. Både trænere og ledere.
DRUSNIBASSEN 11:40          
Men er hans altoverskyggende problem ikke, at han er MEGET glad for et stykke med filet ?
MikkelV 11:40          
Han lyder lige som en profil for Lyngby
Fredag 22. marts