LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ærlig Pogba: Vores indsats var respektløs

| Premier League | 11 kommentarer
Man Utd-stjerne græd i omklædningsrummet
Krise i United: 'United er ikke bedre end deres placering - Solskjær er ingen tryllekunstner'
Jagten på top-4: Hvem tager CL-pladserne?
Så du det? Lukaku puffer Chelsea-kaptajn væk - flyver ud og vælter fotograf
Solskjær freder De Gea: 'Han er ikke skylden til, at vi ligger nummer 6'
Ærlig Pogba: Vores indsats var respektløs
Foto: Getty Images

Paul Pogba erkender, at han og holdkammeraternes indsats mod Everton var respektløs over for Manchester Uniteds fans og historie.

Manchester United lignede et særdeles modløst mandskab, da klubben i weekenden tabte med hele 0-4 til Everton.

Ingen spillere holdt niveau, og det har medført stor kritik. Spillerne har fået høvl for manglende vilje og spillelyst, og en af holdets store profiler, Paul Pogba, lægger sig da også fladt ned.

- Jeg ville ønske, jeg vidste, hvad der gik galt. Det var detaljer og vilje. Vi talte om det mod, vi havde, da manageren kom til, siger Pogba til Sky Sports.

- Vi var et helt andet hold dengang, end vi var mod Everton, og det er ikke godt. Det er ikke godt for United, for klubbens historie og fans. Det er slet ikke godt, det vi gjorde.

- Jeg vil ikke være respektløs over for Everton, men vores egen præstation var respektløs. Vi respekterede ikke os selv, klubben eller fansene.

- Nogle gange prøver man at give alt, men man får intet ud af det. Man bliver ved med at prøve, men man smider måske nogle bolde væk, som man normalt ikke gør, og man taber måske nogle dueller, man normalt ikke gør.

- Alt gik galt, men det vigtigste er den mentale indsats, vi lagde for dagen - det skal ændres. Nu har vi lagt det bag os, for vi kan ikke blive i fortiden. Vi skal tænke på den næste kamp og gøre det bedre, siger Paul Pogba.

Manchester United skal op på hesten igen, når klubben onsdag møder rivalen Manchester City.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

11 kommentarer

Graceland 12:12          
De skal ikke bare gøre det bedre, men meget bedre..
MR. Buur 12:26          
Så er det bare at gå ud og vise det imorgen mod Man City..... første kamp siden Peter den Store... hvor jeg faktisk har holdt med man Utd.

Pogba og hele holdet bør have en ene time med verdens bedste manager Sir Alex... så han kan give dem lidt af føntørren... Det bliver en interessant kamp imorgen - med en sejr vil jeg mene at Man utd igen er med spillet om CL
Mikesas 14:05          
De mangler nogle arbejdsheste med Uniteds dna og som ikke tænker på diamantøreringe, smarte hovedtelefoner og Gucci rygsække.
KM2014 14:57          
Nu må man kraftedme snart stoppe med det der Sir pis.
Sir Alex havde en fordel, som ingen har nu.
Siden Abrahimovic ankomst er alle engelske klubber blevet rigere og stærkere. Altså modstanden er blevet markant stærkere.
Under Sir var det kun 3-4 stykker, der stærke og en halvdel var mellemhold og de sidste 6-7 hold var sikre om at spille nedrykning.
United havde en økonomi, som INGEN kunne hamle op med. Hverken Arsenal eller Liverpool.
Under Sir var det ligesom Bayern de sidste 5-6 år.
Ja Sir var god, men ikke gøre ham til et taktisk geni, som ikke set før, for siden Chelsea og derefter City tog deres indtog viste Sir et menneskeligt niveau.
Landskinken 16:02          
Km2014

Stop dig selv!
KloppMania 16:10          
Fordi sandheden gør ondt?
Kastrup 16:14          
KM2014

Jeg er IKKE United fan, og jeg vil være tilbøjelig til at give dig delvis ret med hensyn til det økonomiske perspektiv tilbage i tid, men nu er det andet end rent økonomi, der skal til for at vinde mesterskaber...

Siden Abrahimovic´s ankomst, som du selv refererer til, har United altså vundet 5 mesterskaber under Alex Ferguson, senest i 2012/13.
Og han efterlod et kongehold, som Moyes, Van Gaal og endeligt Mourinho formåede at formøble...

Ferguson vandt som nævnt mesterskabet i sin sidste sæson (2012/13) og de sidste to sæsoner før Ferguson stoppede, hentede han bl.a. De Gea, Ashley Young, Phil Jones, Kagawa, Van Persie og Wilfred Zaha.
De største afgange var Mame Diouf, Wes Brown, O´Shea, Ji-Sung Park, Michael Owen og Berbatov.
To klart forstærkende transfervinduer....

Da Moyes overtog holdet hentede han bl.a. Fellaini og Mata. Eneste reelle førsteholds spiller, der forlod holdet var Scholes, der sæsonen før havde taget støvlerne på igen efter at være gået på pension.

Kilde:
http://www.transferleague.co.uk/premiership-transfers/manchester-united-transfers.html

Ferguson efterlod med andre ord absolut ikke en synkende skude...
JEG MENER at Ferguson var en manager, der formåede at styre en trup af stjernespillere, som få andre var i stand til... 
De efterfølgende managere har bare ikke haft de ledermæssige egenskaber til at styre og kontrollere den trup, han efterlod. Og som de i øvrigt også efterfølgende har haft økonomi til at forstærke/købe sig til...
Tirsdag 21. maj