Luk

Ærlig Pohl: Aner ikke hvad der skal ske

| Æresdivisionen | 20 kommentarer
Ærlig Pohl: Aner ikke hvad der skal ske
Foto: Groningen

Infoboks

Groningen - Zwolle
Æresdivisionen (21/09)
bet365 2,00 3,50 3,50
NordicBet 2,13 3,35 3,45
Oddset 2,10 3,30 3,45

Jannik Pohl er på jagt efter spilletid i en anden klub end Groningen, men den tidligere AaB-angriber aner ikke, hvad der skal ske – og det synes han egentlig er spændende nok.

På mandag lukker transfervinduet i langt de fleste lande i Europa, og i Holland arbejder Groningen på at finde en ny klub til den tidligere AaB-angriber Jannik Pohl.

En afklaring er dog ikke lige oppe over, fortæller Jannik Pohl selv, da bold.dk spørger ham, hvad der skal ske med ham.

- Jeg ved det sgu ikke en gang helt selv. Der kan ske så meget i sådan et transfervindue, og lige nu kan det ændre sig fra dag til dag. Der er så mange ting, der har indflydelse på det.

- Det er ikke, fordi jeg ikke vil sige noget. Jeg plejer nu nok at ville fortælle, hvis der er noget, men jeg kan simpelthen ikke sige noget, for jeg aner ikke, hvad der skal ske, siger Pohl til bold.dk.

Situationen
På det seneste har der været historier fremme om, at Groningen har svært ved at sælge Pohl, og at det i øvrigt er kommet til at lyde, som om han er helt nede i kulkælderen i sin hollandske tilværelse.

Sådan er situationen dog ikke, fortæller Pohl, som skiftede til Groningen sidste sommer.

- Der har været nogle artikler, hvor det kom til at lyde, som om det hele var helt forfærdeligt, men sådan er det slet ikke. Det er faktisk ramt rigtig meget forkert, siger Pohl.

- Situationen er, at jeg før sommerferien talte med klubben, hvor de spurgte mig, hvad jeg havde lyst til.

- Jeg forklarede, at nu havde jeg været ude med en skade i et halvt år, så derfor kunne jeg ikke bare lige vente lidt ekstra tid på at få chancen. Jeg ville gerne ud og spille i et halvt eller helt år, siger Pohl.

Trives i situationen
Han fortæller desuden, at det er forholdsvis bevidst, at han ikke allerede tidligt i transfervinduet fik sig en ny arbejdsgiver.

- Jeg synes, det er fint nok, for det er på en eller anden måde spændende at se, hvad der dukker op.

- Jeg er måske lidt anderledes end mange andre spillere. Jeg har meget ro på, og jeg trives faktisk i det. Det er en spændende del af branchen.

- Der var klubber, der bød ind tidligt i transfervinduet, men jeg sagde til min agent, at jeg gerne ville vente til langt ind i transfervinduet for at se, hvad der bød sig.

- Der er selvfølgelig klubber, der har fundet deres angribere nu, så det er jo et sats, jeg har taget, men det er bare en del af det – og det har jeg det fint med.

- Jeg er meget afklaret med situationen, og jeg har i lang tid forberedt mig på, at jeg skal ud at spille, siger Jannik Pohl, som dog heller ikke vil afvise, at han kan blive i Groningen.

Situationen er nemlig den, at han ingenlunde er lagt på is i sin hollandske klub. Pohl fortæller, at han træner fast med, og at han jævnligt taler med træneren om situationen.

Den tidligere AaB'er er desuden helt ovre den skade, der holdt ham ude i hele foråret.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 16. september