Luk

Ærlig Riddersholm: Vi lider og er i krise

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (15/12)
bet365 2,60 3,30 2,62
YouBet 2,60 3,40 2,65

SønderjyskE er i en form for krise, erkender cheftræner Glen Riddersholm, som søndag så sit hold tabe klart i Randers.

I løbet af SønderjyskE's seks kampe er det blevet til fem nederlag og et enkelt uafgjort resultat.

Klubben har det med andre ord meget svært i øjeblikket, og det kulminerede søndag, da sønderjyderne fik tæsk i Randers.

Cheftræner Glen Riddersholm er manden med ansvaret, og det havde han efter kampen en forholdsvis simpel forklaring.

- Det var ikke en god præstation, og det er der nogle årsager til. Der er mange nedslagspunkter, men hvis man her kort efter kampen skal komme med et enkelt, så lignede vi et hold, der lider på selvtilliden og troen på egne evner.

- Vi har ikke glemt, hvordan man spiller fodbold, men vi lider helt klart under, at vi ikke har fået de point, vi burde tidligere i sæsonen. Vi har ramt en prop, hvor vi har svært ved at finde ilt, og det går ud over mange af spillets faser, sagde Glen Riddersholm.

SønderjyskE kom bagud med 0-1, da Nikola Mirkovic boksede bolden i eget net før pausen.

- Det var selvfølgelig en ærgerlig situation og et gok i nødden i forhold til selvtilliden ved dødboldsituationer. Det viste, at vi lider og er i en form for krise. Man kan godt komme bagud til Randers, for det er et rigtig godt hjemmehold, men måden, vi håndterede det på efterfølgende, var ikke så god, siger Riddersholm.

SønderjyskE er på 11. pladsen efter de seneste dårlige resultater. Holdet har lukket mål ind på samlebånd, og det har sat sig i spillerne.

- Fodbold er et mentalt spil, og det handler meget om selvtillid og tro på egne evner. Det har vi problemer med, og det bliver selvforstærkende i negativ forstand, at vi nu har lukket 19 mål ind i seks kampe.

- Det er ikke mange runder siden, vi slog os på brystet, fordi vi havde den fjerdebedste defensiv og havde tabt næstfærrest kampe af alle. Hele det fine mønster er faldet til jorden, og nu kigger vi ind i en helt ny virkelighed. Det skal vi respektere og acceptere, og vi har også forsøgt at italesætte det.

- Det handler ikke om at pege fingre, men det handler om, at vi i fællesskab finder løsningerne på de udfordringer, vi står over for, så vi kan slutte efteråret af på en ordentlig måde, siger Riddersholm.

SønderjyskE mangler at møde Esbjerg fB og AC Horsens, inden vinterferien sætter ind.

Støt SønderjyskE og oplev stemningen og fællesskabet på Sydbank Park. Køb din billet her


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

11 kommentarer

bruger 172279 16:12          
I fik da to points foræret i Odense.
Af dommerne.
haraltidret 16:16          
At SE taber til Randers, AGF og FCK er der intet overraskende ved. Uafgjort hjemme mod Lyngby er selvfølgelig utilfredsstillende, og næste kamp hjemme mod EFB er en af de kampe, hvor man godt kan forvente at SE kan hente tre point. Men Riddersholm er i en klub, hvor nedrykningskamp må forventes at kunne blive et tema hver eneste sæson. Og hvor loftet nok ligger omkring en 8 plads. Personligt synes jeg ikke at SE´s pointhøst rammer helt ved siden af skiven, og at de ligger nr 11 i Superligaen kan heller chokere nogen.
KiksetIndspark 16:53          
Snakkede Glen ikke om trofæer og det ene og det andet på et tidspunkt? Han er nu en spøjs fætter. Tvivler på han holder sæsonen ud, og det er ikke kun pga. placeringen i ligaen. Det er også måden, man taber og får point på.
Villafan1 17:48          
Bare rolig - Esbjerg næste gang som jo næsten allerede er rykket ud - den vinder Sønderjyske klart
Foggy 17:50          
Det ville være rart.
Wise1964 17:52          
Hvad siger sønderjyske folket - er Glen fyringstruet ?
Zinras 17:54          
@haraltidret:
Det tror jeg også du har ret i under en normal sæson, men i år er der jo 3 nedrykkere og derfor har de kun lige akkurat røven over vandskorpen. Samtidigt har både Horsens og Lyngby vundet væsentligt flere kampe end de har, og så skal man nok se flere SJE-kampe end jeg gør for at vurdere om de mange uafgjorte er "tabte" (foran og lukker mål ind) eller "vundet" (bagud og udligner). Derfra kan man så sjusse sig frem til hvor fortjent eller ufortjent man synes den nuværende placering er, selvom tabellen som bekendt aldrig lyver.

Riddersholm er dog ikke nogen mester i modgang, men i det mindste har han da taget en pause fra ordet "proces".
Mandag 9. december
Søndag 8. december