Luk

Ærlig Schmeichel: Slavia Prag var bedst

| Europa League | 2 kommentarer

Infoboks

Leicester - Slavia Prag 0-2
Europa League Slutspil
49' 0-1 Lukas Provod
79' 0-2 Abdallah Sima

Kasper Schmeichel er særdeles skuffet over Leicesters Europa League-exit, men den danske målmand erkender samtidig, at Slavia Prag fortjent gik videre.

Alexander Bah og Slavia Prag leverede torsdag noget af en overraskelse, da tjekkerne sendte Leicester ud af Europa League.

Det skete med en imponerende 2-0-sejr på King Power Stadium, hvilket også blev det samlede resultat efter 0-0 i det første opgør.

I Leicester-målet stod Kasper Schmeichel, og selvom danskeren var uhyre skuffet efter kampen, er han ikke bleg for at indrømme, at Slavia var bedst.

- Det er meget skuffende, men jeg synes ikke, vi kan klage så meget. Jeg synes, vi er nødt til at være ærlige overfor os selv og sige, at set over de to kampe var det nok det bedste hold, der vandt. Det er bare en skam.

- De gjorde et virkelig godt stykke arbejde. Vi startede godt, men så øgede de deres intensitet i presset, hvilket gav os problemer med at holde fast i bolden. I anden halvleg gik de efter det, og vi var ikke helt så aggressive, som vi skulle være, hvilket er meget skuffende, siger Schmeichel til Leicesters hjemmeside.


Af Martin Schmidt
Fredag 16. april