Luk

Ærlig Ståle: Vi var tynget på handling og tanke

| 3F Superliga | 17 kommentarer

Ståle Solbakken mener, at det skuffende 2-2-resultat mod Vejle viser, at FC Købnehavn-spillerne kæmper med selvtilliden.

FC København så længe ud til at vinde sæsonens første kamp i 3F Superligaen, indtil Vejle udlignede dybt inde i overtiden.

Det ærgrer cheftræner Ståle Solbakken, der ikke lægger skjul på, at FC København er inde i en mørk periode.

  - Vi var tynget på handling og tanke, end Vejle var i perioder. Da vi kommer på 2-0, så er det klart, at kampen bør være død, men så scorer de på næste angreb, og der får de optimismen tilbage, mens vi får nogle tanker, vi kæmper lidt med, siger han til TV3 Sport efter kampen og uddyber:

- Alt i alt er det ikke ufortjent, at Vejle udligner. Det er det ikke. Vi er ikke tilfreds med præstationen i dag. Vi tumler lidt med de tanker, vi har fået i den her fase, og vi er ikke, hvor vi gerne vil være. Det viser både resultatet og præstationen i dag, tilføjer han.

FC København har efter tre kampe i 3F Superligaen blot ét enkelt point, hvilket for nuværende rækker til en næstsidsteplads.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Lasse Rene

17 kommentarer

ildslukker 20:55          
Befriende ærligt fra ham denne gang. Ingen bortforklaringer
haraltidret 21:04          
Eksperimentet med at lade Ståle have alle kasketter på i den sportlige ledelse fungerer simpelthen ikke. Der har været alt for mange dyre indkøb der slet ikke har slået til. Og taktisk virker FCK hele tiden et skridt efter modstanderne i Superligaen. Enten skal FCK skifte træner eller også skal de have en erfaren sportschef ind, som kan aflaste Ståle, og overtage ansvaret for scouting og indkøb/salg af spillere. Men spillerne bærer også deres del af ansvaret. Det er trættende at se en spiller som Fischer der snakker og snakker, men sjældent leverer noget brugbart på banen. Og så ligner Pep Biel et kæmpe fejlkøb. Hans bundniveau er skræmmende lavt. Det samme kan siges om Robert Mudrazija. Det var ganske enkelt en jammerlig første halvleg han fik leveret.
Desrouleaux 21:09          
"Befriende ærligt fra ham denne gang. Ingen bortforklaringer."

Helt enig. Han har så også været ulidelig at høre på de sidste par måneder, så kun dejligt at han nu endelig har indset at alt det mundlort ikke førte noget godt med sig. Håber dog stadig han snart er fortid i dansk fodbold. Ville også være godt for FCK at prøve noget nyt imo.
Inter-fck 21:11          
Puha det ser svært ud. Det er egentlig svært at sige hvad der er galt. Andet end den nye fysiske afdeling skal til at vise deres nye metoder virker. Spillerne går konsekvent døde omkring 60-65 minutters spil. Først var der Brøndby kampen, så var Piast og nu Vejle. Det tyder på at der er noget galt med den nye fys afdeling.

Derudover så ser det altså ud som om spillerne er for bange, de tør jo ikke rigtigt spille fodbold. Ingen af dem dribler eller laver den svære aflevering (bortset fra nelsson).

Og så må jeg sige at kanterne står lidt for langt fremme på banen. 4-4-2 passer bedre med ståles spillestil.

Der bliver simpelthen efterladt for meget plads på midten. Og så man altså også sige, at det kan godt være at Kamil scorer sine mål, men tilgengæld så er han heller ikke med i opspillet, eller for den sags skyld tager imod de lange bolde. Man kan godt se at Ndoye er savnet...
Tyren2860 21:18          
Tak for denne gang Ståle. Du har giver fck og det danske fodbold meget og respekt for dette. Held og lykke fremover.
Daemon 21:22          
Han er desværre alt for dyr at fyre, men forhåbentlig kan han vise lidt socialistisk samfundssind og redde klubben ved at gå selv.
kimjen 21:24          
If you can´t support us when we loose or draw, -
Dont support us when we win !

Citat : Liverpools æres kodeks.
Mandag 26. oktober