Luk

AFCB-boss frygter det værste for skadet back

| Premier League | 0 kommentarer
AFCB-boss frygter det værste for skadet back
Foto: Getty Images

AFC Bournemouth-manager Eddie Howe frygter en slem skade til Charlie Daniels, der måtte bæres fra banen i store smerter mod Manchester City.

Det så grimt ud, af AFC Bournemouth-backen Charlie Daniels måtte lade sig udskifte efter 37 minutter af søndagens Premier League-kamp mod Manchester City.

Den 32-årige englænder tog sig til knæet og forlod banen i tydelige smerter, og manager Eddie Howe siger til klubbens hjemmeside, at han frygter det værste, men afventer den endelige dom.

- Jeg ved ikke, hvad der præcis skete, men jeg ved, at det potentielt er alvorligt. Man frygter det værste, når man ser en spiller blive båret fra banen med så store smerter, som han havde.

- Men indtil vi får en endelig dom, så er det svært at sige noget definitivt. Men vi er bekymrede for ham, siger manageren.

Det var blot Charlie Daniels' anden Premier League-start, efter han i marts blev ramt af en alvorlig knæskade, som endte hans sæson tidligt.

- Det er så hårdt for ham og os. Det er et stort slag for klubben, for han er så populært et medlem af truppen. Han er en værdifuld spiller, der har arbejdet så hårdt på at komme tilbage.

- Han har gjort alt rigtigt, og han havde det så godt. Så at alt bliver knust på den måde, det er utroligt skuffende, siger Eddie Howe.

Bournemouth tabte kampen 1-3 og har nu fire point efter sæsonens første tre Premier League-kampe.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 15. september
Lørdag 14. september