Luk

Afklaret Hebo om Vejle: Fortryder ingenting

| Danmark | 5 kommentarer
Afklaret Hebo om Vejle: Fortryder ingenting
Foto: Getty Images

Infoboks

Silkeborg - AaB
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 5,00 3,75 1,66
NordicBet 4,90 3,90 1,68
Oddset 5,00 3,90 1,65
YouBet 4,95 4,00 1,67

Silkeborg ville gerne beholde Mathias Hebo, men midtbanespilleren foretrak Lyngby og ser fremad efter et omskifteligt 2019 og nedturen i Vejle. 

Lyngby præsenterede mandag aften den 24-årige midtbanespiller Mathias Hebo på en tre og et halvt år lang aftale. 

Dermed sætter Hebo punktum for et omskifteligt 2019, hvor han startede ud i Vejle og sluttede af som lejesvend i Silkeborg, hvor han havde muligheden for at fortsætte.

- Silkeborg ville gerne beholde mig, og jeg har været rigtig glad for min tid i klubben, men det er på ingen måde et fravalg af dem. Det er et tilvalg af Lyngby Boldklub. 

- Jeg spillede fast i Silkeborg, og det var en fed form for fodbold. Jeg havde selvfølgelig håbet på nogle flere point, men vi spillede ret godt og var med i alle kampe, og det tager jeg med mig videre, siger Hebo til bold.dk og tilføjer om sit tilvalg af Lyngby: 

- Lyngby ville mig virkelig, de har strukket sig langt. Og det betyder meget for mig, at der er en plan og et projekt i fremgang, som jeg kan være en del af.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Både Lyngby og jeg håber, at jeg kan komme til at spille og bidrage med mine kompetencer med kuglen og evner til at løbe begge veje.

- Det nye ejerkreds har sat nogle fede planer op, og det er stærkt hold med en rigtig dygtig træner, der kan sit taktiske kram, og det glæder jeg mig til at være en del af igen. 

Præsterede ikke i få Vejle-kampe
Hebo fik blot to kampe i Vejle - den sidste kamp under Adolfo Sormani og den første under Constantin Galca - og han har svært ved at forklare, hvorfor det ikke gik som håbet. 

- Det er et godt spørgsmål, men hverken Vejle eller jeg kan svare på det. Jeg præsterede ikke i de kampe, jeg fik, men skulle nok også have haft nogle flere chancer. Sådan er det, jeg tuder ikke over det.

- Vejle fulgte mig i lang tid, inden de hentede mig, og jeg har kun positive ting at sige om Vejles fans og Jacob Krüger og Henrik Tønder, der er nogle gode mennesker. 

- Det gik, som det gik. Jeg er ikke typen, der kigger tilbage. Jeg fortryder ingenting, men glæder mig bare rigtig meget til at komme i gang i Lyngby, siger Hebo. 

Kom til 3F Superliga-bold på Danmarks flotteste stadion - JYSK park!


Af Mikael Blond
Fredag 17. januar