Luk

Afklaret Klopp: Man City er verdens bedste

| Premier League | 7 kommentarer

Infoboks

Genk - Liverpool
Champions League gruppe E (23/10)
bet365 9,50 5,50 1,28
NordicBet 10,00 6,60 1,30
Oddset 9,35 5,90 1,28

Manchester City er verdens bedste fodboldhold, hvis man spørger Liverpool-træner Jürgen Klopp.

De engelske mestre, Manchester City, er verdens bedste hold. I hvert fald hvis man spørger Jürgen Klopp.

Det siger træneren for ligarivalerne Liverpool på et pressemøde forud for holdets første kamp i årets Champions League-turnering.

- Vi kan ikke være det bedste hold i Europa, fordi Manchester City er det bedste hold i verden - og det er den samme planet, har jeg hørt, siger en frisk Jürgen Klopp ifølge Sky Sports forud for Champions League-mødet med Napoli.

- Der er mange gode hold derude, og du bliver nødt til konstant at bevise, at du er blandt de bedste, påpeger Liverpool-træneren.

- Sidste år var vi rigtig gode. Jeg er ikke sikker på, at vi var det bedste hold i Europa, men vi var rigtig gode i de rigtige momenter, og det er grunden til, at vi vandt Champions League, forklarer Klopp.

Liverpool slog i sidste års Champions League-finale Tottenham med 2-0.


Af Daniel Laursen

7 kommentarer

HerbalAttraction 22:30          
Manden er legendarisk. Jeg er bestemt ikke Liverpool fan, men er vild med den mand. Han må godt komme til city når Pep smutter!
T-United 22:39          
Om 3-4 år er hverken Klopp eller Pep i PL længere, og det bliver et stort tab... og formodentlig også der, hvor pendulet igen begynder at svinge over mod Spanien som de førende hold i Europa.
Kastrup 23:07          
Rolig nu. Pendulet har peget mod PL én sæson de sidste 6-7 sæsoner, hvis ellers trofæer er den rette målestok, og der er da en mulighed for, at det fortsætter, men det er nok lige kækt nok at sige at det først vender når de to herrer, Klopp og Guardiola forlader PL....
Yeeppp 07:10          
Pendulet peger muligvis mod Spanien, men har man blot en smule fodboldforstand, så er det helt tydeligt, at den engelske liga er langt langt bedre end den spanske
Sportsdirektøren 07:19          
Yeeppp = Troll
Poor Scouser Tommy 09:34          
Jeg er enig i, at der formentlig kun er 8-9 klubber i La Liga, der over tid vil kunne klare sig i Premier League. Real Madrid og Barcelona er i deres egen liga, selvfølgelig. Dernæst er der stærke klubber som f.eks. Sevilla og Atletico. Men bredden i kvaliteten i La Liga imponerer mig ikke.
apb 13:53          
Fart og fysik er størst i England. Teknik og spilintelligens er størst i Spanien. Det er også derfor at engelske spillere der kun har spillet PL aldrig kan vinde med deres landshold. Engelsk fodbold er udfordrende men aldrig udviklende. Desværre.
Søndag 20. oktober