Luk

Afklaret Næstved-profil: Kigger ikke på tabellen

| NordicBet Liga | 3 kommentarer
Afklaret Næstved-profil: Kigger ikke på tabellen
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Christoffer Boateng bruger ikke meget tid på at kigge på tabellen, hvor Næstved Boldklub stadig har udmærkede muligheder for at ende i top tre.

Næstved Boldklub lå længe lunt i svinget til en potentiel oprykningsplads i 1. division, men svingende resultater har sendt klubben ud af top tre.

Der er dog kun ét point op til Fremad Amager, som lige nu har tredjepladsen, inden søndagens kamp mod Lyngby Boldklub - men det er ikke noget, Næstved-profilen Christoffer Boateng bruger særlig mange kræfter på.

- Matematik har aldrig været min stærke side, så jeg prøver at lade være med at kigge for meget på tabellen, siger Boateng med et grin til bold.dk.

- Jeg ved ikke, hvem der skal vinde over hvem, for at det skal lykkes. Jeg ved bare, at vi selv skal spille søndag, og der er sejr det eneste, vi går efter.

- Jeg kan ikke gøre så meget ved de andre, jeg kan bare koncentrere mig om mig selv og mit hold, siger Boateng.

Offensivspilleren beretter desuden, at oprykningschancerne ikke fylder alverden i dagligdagen. Han glæder sig blot over, at oprykkerne fra Næstved ikke roder rundt i bunden.

- Der er andre hold, der kæmper med nedrykningsstregen, og det behøver vi ikke at koncentrere os om, så man kan sige, at lige meget hvad der sker, så kan vi hvile lidt i situationen.

Han går dog ikke med på præmissen om, at Næstved kan spille helt frit trods den fine position som oprykker.

- Nu er det endt med at gå rigtig godt, så vi prøver selvfølgelig at tage det sidste med, siger Christoffer Boateng.

Næstved og Lyngby mødes hos sidstnævnte søndag eftermiddag klokken 13.45.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 26. juni
Tirsdag 25. juni