LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Afklaret Nordstrand: Kroppen er slidt

| NordicBet Liga | 4 kommentarer
Afklaret Nordstrand: Kroppen er slidt
Foto: Flemming Slabiak
Morten Nordstrand fik spilleglæden tilbage med sit skifte til Fremad Amager, men kroppen er slidt, og derfor lægger angriberen nu støvlerne på hylden.

Efter mere end 250 kampe på topplan siger Morten Nordstrand efter denne sæson farvel til professionel fodbold.

Det er både en trist og god dag for 34-årige Nordstrand, fortæller han til Fremad Amagers Facebook-side.

- Alting har en ende, og dette er dagen, som jeg på den ene side har frygtet, og på den anden side glædet mig til. Som fodboldspiller er denne dag uundgåelig, den vil komme før eller siden, men jeg har alligevel set frem til den med ærefrygt, fordi fodbold har været så stor en del af mit liv i så mange år.

- Jeg fik heldigvis spilleglæden tilbage med mit skifte til Fremad Amager. Efter mit sidste udenlandsophold i Australien havde jeg desværre mistet gløden og lysten til spillet, siger Morten Nordstrand.

Angriberen kan dog efterhånden mærke, at kroppen ikke længere er helt ung i fodboldmæssig forstand.

- Kroppen er slidt, og restitutionen tager efterhånden længere tid, end hvad godt er. Jeg har altid spillet for at gøre en forskel, og når jeg ikke længere kan gøre det, hver gang jeg spiller, er tiden inde til at trække stikket, inden nogen gør det for mig.

Han ved endnu ikke, hvad fremtiden kommer til at bringe.

- Hvad der skal ske efter sæsonen må tiden vise. Om jeg fortsætter i fodboldens verden er ikke til at sige, siger Nordstrand.

Morten Nordstrand kom til Fremad Amager før denne sæson, og siden da har han spillet 27 kampe i 1. division med fire mål til følge.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar