Luk

Afklaret Peter S: Det er svært i Lyngby

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Det var en afklaret Peter Sørensen, der efter Hobro IK’s nederlag til Lyngby Boldklub analyserede sig frem til, at når man hamrer dødbolde ud over baglinjen og ikke scorer på sine chancer, så vinder man ikke.

Hobro IK måtte fredag forlade Lyngby Stadion med et nederlag i bagagen. Hjemmeholdet var foran med 2-0, før Hobro i et sidste pres fik reduceret til kampens resultat på 2-1.

Nordjydernes cheftræner, Peter Sørensen, var en afklaret mand efter nederlag og havde ikke svært ved at analysere sig frem til, hvad der manglede.

- For det første er det svært at spille i Lyngby. De er gode på hjemmebane, så det er selvfølgelig en ret betydelig del af forklaringen.

- Derudover var vi ikke skarpe nok på vores chancer, og vi var ikke dytige nok til at udnytte vores dødbolde, og så bliver en tæt kamp en tabt kamp, siger Peter Sørensen, som kunne se to hjørnespark, der bare sejlede ud over baglinjen.

Torsdag formiddag fik han meldingen om, at topscorer Pål Alexander Kirkevold var blevet skadet. Dermed var hverken han eller Edgar Babayan med - to af de stærkeste offensive kort.

- Det betyder selvfølgelig noget, at nogle af vores bedste spillere ikke er med. Sådan vil det være alle steder, så det vil vi ikke pive over - men når du nu beder om en forklaring, så kan det sagtens være afgørende i forhold til, at man mangler det sidste i en kamp.

- Vi havde ikke nået at gøre den store forberedelse udover det, man kan tale sig til rent taktisk, og jeg synes faktisk, at det forløb udmærket - vi var bare ikke dygtige nok til at omsætte dødboldene og de store chancer, siger Sørensen, som håber at have sin angriber hurtigt klar.

- Det er ikke nogen stor skade, så vidt jeg er orienteret. Om han er klar søndag eller landskampspausen, må vi se, siger Peter Sørensen.

Manden, der i dagens anledning bar anførerbindet, Rasmus Minor, var ærgerlig over nederlaget.

- Det er selvfølgelig bittert at have tabt. Vi manglede lige fem procent og lidt attitude og vildskab i første halvleg. Vi fandt det frem i anden halvleg, og det gav en god effekt, at vi gav lidt slip til sidst.

- Vi har været meget trygge i vores organisation på det seneste, og det har virket godt. Når man er bagud 0-1 kan alt stadig ske, men på et tidspunkt er man nødt til at satse, og det kom så til at koste.

- Vi havde lagt en fin game plan, synes jeg, så jeg er selvfølgelig skuffet over, at vi tabte, siger han.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 21. oktober