Luk

Afklaret Robert Skov: Man er altid til vurdering

| EM U21 | 2 kommentarer
Afklaret Robert Skov: Man er altid til vurdering
Foto: Getty Images

Robert Skov forholder sig meget roligt til U21-EM som det store udstillingsvindue, det er, og han lader sig ikke påvirke af, at mange interesserede klubber kigger med.

23-årige Robert Skov har haft en formidabel sæson i FC København, hvor han satte ny Superliga-rekord ved at score 29 mål på én sæson.

Offensivspillerens præstationer har vakt genlyd i en række større klubber, men Robert Skov, der i øjeblikket er til U21-EM i Italien, vil ikke lade sig påvirke af de mange øjne, der er rettet mod U21-landsholdets nummer ti i disse dage.

- Som spiller er man altid til vurdering, og man bliver vejet til hver kamp. Jeg er ikke i tvivl om, at de klubber, der kigger med, ved, hvem der spiller, siger Robert Skov på onsdagens danske pressemøde i Udine.

- Det er ikke sådan, at der pludselig dukker en kanin op af hatten, som ingen i hele Europa kender. Der har været meget stor fokus på, at det er et udstillingsvindue, og jeg tror, at I journalister har været gode til at gejle det lidt op.

Robert Skov var ét af få lyspunkter i premierenederlaget mod Tyskland, hvor kantspilleren scorede Danmarks enlige mål til 1-3 på straffespark.

Skov havde chancerne til at score yderligere, og han håber på, at han kan vise større skarphed i anden gruppekamp mod Østrig.

- Jeg prøver altid at gøre det bedre og være skarpere. Mod Tyskland var det nogle situationer, hvor jeg godt kunne have afsluttet bedre - blandt andet i starten som kunne have ændret kampen til 1-1. 

- Det ønsker jeg at gøre bedre mod Østrig, siger Robert Skov.

Hvis Robert Skov og co. skal gøre sig forhåbninger om en semifinaleplads ved sommerens U21-EM, kræver det en sejr over Østrig. 

Opgøret sparkes i gang klokken 18.30 torsdag aften på Stadio Friuli i Udine.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

2 kommentarer

ebberebber 12:24          
Begavet med både hoved og fødder.
Hamdenseje18 13:17          
Nummer 10
Lørdag 20. juli