Luk

Afmålt Lopetegui: Chicharito er interessant

| La Liga | 7 kommentarer
Afmålt Lopetegui: Chicharito er interessant
Foto: Getty Images

Infoboks

Sevilla - Real Madrid
La Liga (22/09)
bet365 2,50 3,80 2,50
NordicBet 2,50 3,75 2,55
Oddset 2,50 3,80 2,60

Sevilla-cheftræner Julen Lopetegui er glad for, at han med Javier 'Chicharito' Hernandez fik styrket bredden i truppen.

Javier 'Chicharito' Hernandez brugte den sidste dag i transfervinduet på at skifte West Ham ud med Sevilla.

I den spanske klub skal han tage over efter Wissam Ben Yedder og Luis Muriel i forreste linje, og det håber de - uden at virke overbevist - at han kan.

Cheftræner Julen Lopetegui har i hvert fald langt fra Bo Henriksen-agtige verdensklasse-kommentarer klar, når han skal sætte ord på sin nye angriber.

- Vi havde brug for en anden spiller. Sæsonen er lang. Mellem nu og jul spiller vi både torsdag og søndag uden pauser, så vi har brug for en stærk bredde.

- Hernandez virkede som en interessant signing, han viste interesse, og vi kunne få det til at ske. Vi håber, han kan tilpasse sig, siger Julen Lopetegui ifølge Marca til COPE.

Chicharito nåede at spille 63 kampe for West Ham og score 17 kasser.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

7 kommentarer

Hamdenseje18 20:18          
Elsker den nye linje på bold.dk! Hvor artiklerne er blevet lidt mere perspektiverende og personlige, her taler jeg om skrivemåden! Fortsæt endelig med det, hilsen en tilfreds læser.
Deja-Vu 21:22          
Jeg syntes modsat det bliver en anelse useriøst når man læser en sætning som denne.
Cheftræner Julen Lopetegui har i hvert fald langt fra Bo Henriksen-agtige verdensklasse-kommentarer klar, når han skal sætte ord på sin nye angriber.
Man kan gøre meget for, at gøre en tekst mere interessant, men med det format som bold.dk kører, burde det ikke være ensbetydende med at man går over i subjektiv journalistik, hvor journalisten/skribenten kan mærkes. Det er ikke et portræt der er blevet skrevet, og journalisten er heller ikke en ekspert på området, hvorefter det virker plat, at lade denne mening skinne så tydeligt igennem. Den slags har vi kommentarsektionen til.

Det næste bliver vel en journalisten begynder at omtale folk som Ståle, Steinlein og Riddersholm som "fjeldaben", "designerbrillen" eller "Disco-Glen".

Skulle man være i tvivl, er jeg bestemt ikke fan af dette. Ellers er jeg dog som overordnet set meget godt tilfreds med sitet.
Dorbjen 21:44          
Jeg er heller ikke fan. Det lader meget tilbage at ønske ift. professionalisme, når det bliver vinklet subjektivt. I sidste ende vil der jo også kunne blive stillet spørgsmålstegn ved validiteten af indholdet, hvis sprogbruget eskalerer i subjektive vendinger. Det vil ligeledes kunne kaste yderligere brænde bålet i de forskellige fora, hvor linjerne i forvejen er trukket hårdt op, hvis eksempelvis FCK pludselig blev omtalt som "byens stolthed", "Nordens flagskib" eller lignende.
NB! Det er blot et eksempel - ikke en subjektiv ytring om FCK.
Hamdenseje18 22:37          
Det er vel bare smag og behag - synes det giver lidt mere liv til ordinære sportshistorier der meget ofte kan blive trivielle.
Dorbjen 22:50          
For mig handler det ikke om smag og behag - de skal netop være fri for subjektive vendinger, da det er med til at stille spørgsmålstegn ved professionalismen og dermed også troværdigheden. Bevares, det er svært at gøre et stort nederlag til noget positivt ved sproglige vendinger, men bliver der pludselig brugt positivt ladede tillægsord til bestemte klubber eller lignende, begynder det at blive problematisk ift. troværdigheden af de faktiske nyheder, da de måske kan vinkles subjektivt.
Eksemplet med Bo Henriksen er vel meget fint, omend harmløst i den henseende - her beskrevet som verdensklasse, mens nogen måske mener hans ytringer er forfærdelige.
Hamdenseje18 23:20          
Nu bliver det lidt for ´fint´ - man må som modtager også kunne skelne mellem jokes og virkelighed. Hvis alle artikler bliver skrevet med et glimt i øjet, så vil man som læser hurtigt fange den røde tråd og ikke blive fornærmet eller fornøjet hver gang der bliver brugt en vending omkring end yndlingsklub/spiller m.m. Tror de fleste Horsens fans med lidt selvindsigt ikke bliver fornærmet over den kommentar der er skrevet i artiklen, jeg tror også godt de kan se Bo H er en excentrisk herre! Jeg ville heller ikke som FCK fan blive stødt over at de brugte vendinger omkring ståles evne til at mestre det danske sprog e.l. Livet bliver sku for kedeligt hvis vi ikke kan tage lidt pis på hinanden, også på et fodbold nyhedssite. I forhold til troværdighed er det et tillidsforhold man opbygger over tid, 95% af de artikler der bliver skrevet på bold stemmer overens med virkeligheden, at der er så små skønshedsfejl engang imellem må man tage med. Men jeg føler mig meget tryggere ved at læse mine nyheder her end på så mange af de andre tabloid lignende nyhedsites, og det kan en lille omgang sarkasme i ny og næ ikke ændre på.
Dorbjen 09:44          
Men min pointe er netop, at bold risikerer at blive ligesom de andre tabloid medier, som iøvrigt bruger samme argument som dig - de kalder det bare ´journalistisk kreativitet/frihed´ i stedet for ´et glimt i øjet´. Det handler ikke om at være fint på den - det handler om, at være sikker på at man kan stole på en relativ objektivitet i artiklerne, og ikke bliver udsat for værdiladede vinklinger. Ja, tillid opbygges over tid, men den kan forsvinde med et snuptag, hvis ikke den fortsat retfærdiggøres.
Lørdag 21. september
Fredag 20. september