Luk

Aftale underskrevet: Målglad kant til Hvidovre

| Danmark | 3 kommentarer
Aftale underskrevet: Målglad kant til Hvidovre
Foto: Brønshøj Boldklub

Oscar Buch kan kalde sig Hvidovre-spiller de næste to år.

Hvidovre IF har sikret sig en særdeles målfarlig forstærkning til den kommende sæson. 

Som bold.dk torsdag kunne fortælle, var 1. divisionsklubben tæt på at hente Brønshøj-kanten Oscar Buch, og nu er aftalen, der løber i to år, underskrevet.

Det fortæller Hvidovre-sportschef Peter Lassen til bold.dk.

- Vi er rigtig glade. Vi har fulgt Oscar i lang tid. Han er ikke bare blevet købt i blinde. Han er en rigtig spændende spiller, som skal bruges på kanten, men han kan også blive rykket op som den dybe angriber, siger Peter Lassen til bold.dk og tilføjer:

- Han passer godt ind i Per Frandsens spillestil med det høje pres. Så er han hurtig og god til at løbe i dybden. Han er også god til at være over andenboldene, som vi har haft problemer med.

Oscar Buch har haft en fremragende sæson for Brønshøj i 2. division med 14 mål i 27 kampe.

Desværre for Hvepsene udløber den 22-årige kantspillers kontrakt inden længe, og han havde meddelt klubben, at han ikke ønskede at forlænge, fortalte sportschef i Brønshøj, Thomas Ibsen, torsdag til bold.dk.

Oscar Buch slutter sig til Hvidovre-holdet, når træningen til den nye sæson begynder 24. juni.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anders Borup

3 kommentarer

Lacroix 13:45          
Godt allerede at få nye spillere ind HIF!
Kender ham ikke, men flot snit han har leveret i Brønshøj.
Lacroix 13:49          
Gad godt de hentede ham Tobias arndal fra Horsens, han virkede fin dengang i hans Superliga debutsæson, men løb desværre ind i den registrerings kvajert i Næstved sidst.
Frakørsel 1 17:21          
Et par dejlige sæsoner med Oscar Buch i den flotte hvepsetrøje. Jeg kommer til at savne de eksplosive løb, mand til mand duellerne og ikke mindst de flotte mål (f.eks i Vanløse) der altid er efterfulgt af et grin ud over hele hovedet. Iøvrigt, når man taler om Buchs scoringssnit, så hører det med til historien, at han spiller midtbane/kant. Det har været en fornøjelse at se hans ærgerrighed på banen, og jeg gætter på denne ærgerrighed også har været med til træningerne. For det er meget få Brønshøj spillere, der har udviklet sig så voldsomt på så kort tid. Det kan hele Brønshøj boldklub være stolte af sker i netop Brønshøj Boldklub. Hvis jeg husker rigtigt, blev Buch i sidste sæson udnævnt af 2 divisions trænerne, som den spiller i 2 division, der havde udviklet sig mest over sæsonen. Så det har for mig været en særlig fornøjelse at følge Buch, og han er en spiller, jeg helt sikkert kommer til at savne. Så held og lykke i Hvidovre, som bør være glade for deres nye spiller, der helt sikkert vil slå igennem. Hvis det ikke sker, så skyldes det ikke Buch.
Torsdag 27. juni