Luk

Agent afviser rygte: Afløser ikke PC i AGF

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - AGF
Superligaen Grundspil (02/02)
Bet25 3,95 3,70 1,80
Oddset 4,20 3,85 1,75

Ifølge Ekstra Bladet kan Mads Bach Lund være et tema som ny sportschef i AGF, men agenten afviser snakken. 

AGF skal have ny sportschef, da Peter Christiansen tager til FC København, og i weekenden kom Ekstra Bladet med bud på, hvem PC’s afløser kan blive.

Den tidligere AGF-profil Peter Graulund, Randers-direktør Søren Pedersen, Viborgs Jesper Fredberg, Jan Laursen fra FC Nordsjælland samt agenten Mads Bach Lund var de navne, som avisen bragte i spil.

Sidstnævnte afviser dog, at han er på vej til AGF, et rygte, der efter mandagens nyhed om, at en anden agent, Jesper Ørskov, bliver ny talentchef i AGF, ellers har fået ny næring.

- Der er mange, der har henvendt sig, især efter nyheden om, at en anden agent bliver ny talentchef, men jeg kan blankt afvise, at det bliver mig. Det er 100 procent sikkert, siger Bach Lund til bold.dk.

Agenten forklarer, at han ganske enkelt ikke har planer om at stoppe sit virke som spilleragent. 

- For mig er det her stadig det ultimative drømmejob, og hvad aviser skriver og spekulerer i, kan jeg ikke gøre noget ved.

- Mit eneste fokus er på de klienter, jeg repræsenterer, og de har krav på, at jeg er totalt til stede og engageret i dem og deres karrierer.

Mads Bach Lund er direktør for den danske afdeling af det internationale agentfirma SEG og har tidligere været involveret i AGF’s salg af Jens Stage, mens han blandt andet repræsenterer de to nuværende AGF-spillere Frederik Tingager og Nicklas Helenius.
 

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Mikkel Nøhr
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar