Luk

Agent: Agüero forlader ikke City før udløb

| Premier League | 5 kommentarer

Infoboks

Manchester City - Arsenal
Premier League (17/06)
bet365 1,33 5,25 9,00
NordicBet 1,35 5,95 8,95
Oddset 1,32 5,50 8,00
YouBet 1,36 5,75 8,50

Sergio Agüero har ikke tænkt sig at skifte klub, før hans aftale med Manchester City udløber i 2021, fastslår argentinerens agent.

Sergio Agüero har kontraktudløb med Manchester City om et år, men argentineren kommer som minimum til at blive aftalen ud.

Det fastslår agenten til den 31-årige angriber.

- Sergio har kontrakt med Manchester City frem til 2021, og der er ingen chance for, at han forlader dem før det, siger agenten Hernan Reguera ifølge Goal.

- Vi må se, hvad der sker efter det. Jeg har ikke talt med Inter, og grunden til det er meget simpel: Agüero er glad i City og har ingen intentioner om at skifte klub.

Sergio Agüero kom til Manchester City i 2011 fra Atletico Madrid.


Af Sara Margren

5 kommentarer

Fali 02:39          
Aaargh lad os se om halvt år om han stadigvæk mener det. City med europæisk og sikkert også hjemlig straf holder næppe deres løntunge spillere... de smutter før tid een efter een når de indser at oliepenge får kolde fødder...
Shackleton322 03:43          
En spiller der har været loyal så længe, mener du seriøst, får travlt med at skifte nu hvor CL er væk.
Det er muligt at du har ret, ingen kender dagen, men modsat dig, så tror jeg på, at Aguero bliver næste år. Derefter tager han sikkert en kæmpe kontrakt i Spanien eller Frankrig - måske Kina
AK78 05:56          
Mon ikke han skal ud og opleve Kina også måske hjem og slutte af i Argentina.
BlueMoonshine 11:58          
Aaaarg lad os nu se om halvt år, når CAS er færdig med sagen, om du stadig mener det du ytrer, i din meget morsomme kommentar
Peter Nielsen 13:33          
Selvfølgelig bliver han kontrakten ud. Det er kun et år mere og han kan se frem til et kæmpe sign-on fee hvis han holder niveauet det næste års tid. Hvis City ville have beholdt ham skulle de nok have tilbudt en forlængelse for længe siden, i hvert fald inden City blev udelukket fra europæisk fodbold i to år.

Ok, det er ikke udelukket at han skifter et halvt år før tid. Måske City laver en aftale med den nye klub han sandsynligvis skriver med fra sommeren 2021 således at han kan skifte allerede i januar for et mindre beløb, men Aguero og hans agent ligner lige nu og her nogle der ser frem til en stor pose penge, ikke at de på nogen måde burde mangle noget.
Lørdag 6. juni