Luk

Agent: Ancelotti vil beholde Asensio

| La Liga | 4 kommentarer

Infoboks

Shakhtar Donetsk - Real Madrid
Champions League gruppe D (19/10)
Oddset 5,00 4,10 1,65
bet365 5,50 4,10 1,60

Real Madrids Marco Asensio er for nyligt blevet bedt om at blive i klubben af træner Carlo Ancelotti. Det siger hans agent til et spansk medie.

Marco Asensio har været et varmt navn på denne sommers rygtebørs.

Den 25-årige midtbanespiller er dog stadig at finde i Real Madrid, og selvom han de seneste år har haft svært ved at bide sig fast i startopstillingen, så var han senest med fra start i onsdagens La Liga-kamp mod Mallorca.

Det var ikke noget dårligt valg af træner Carlo Ancelotti, for Asensio kvitterede for tilliden med et hattrick.

Denne tillid er, ifølge Marco Asensios agent Horacio Gaggioli, ny. Det sætter han ord på i sportsradioprogrammet El Larguero hos det spanske medie Cadena SER.

- Vi overvejede et lån (i sommerens transfervindue, red.), så han kunne komme tilbage i form hurtigst muligt, enten i Spanien eller i udlandet. Der var ingen problemer i den forstand. Men for fire dage siden bad Carletto (Carlo Ancelotti, red.) ham om at blive.

Der er dog ikke noget i klemme mellem Asensio-lejren og Real Madrid. Tværtimod er Gaggioli taknemmelige for klubbens villighed til at møde ønsket om spilletid.

- De sagde: 'hvad end der er bedst for Marco, vi vil have ham til at komme sig. Vi stoler på ham, men hvis I mener, at han skal væk...'

- Klubben stod ikke i vejen for noget, men så sagde Carletto, at han stolede på ham, og at han ville have ham til at spille på midtbanen.

Marco Asensio står noteret for 199 kampe for Real Madrid med 40 mål og 22 assists til følge.


Af Tobias Bladt Haarder
Mandag 18. oktober