Luk

Agent: Bale-exit tættere på end nogensinde før

| La Liga | 10 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Valladolid
La Liga (30/09)
YouBet 1,26 6,15 11,00
Oddset 1,27 6,10 10,00
bet365 1,25 6,00 10,00

Gareth Bale er tættere på at forlade Real Madrid, end han har været før i sine syv år i klubben. Det fortæller waliserens agent. 

Gareth Bale og Real Madrid har ikke været det skønneste parforhold i de senere år. 

Hvor waliseren med sine mange skader og golfture ofte er blevet skudt i skoene, at han ikke var motiveret for at spille i Real Madrid, så har klubben omvendt virket som nogle, der ville gøre alt for at slippe af med offensivspilleren. 

Det ønske kan måske snart gå i opfyldelse. I hvert fald hvis man skal tro Gareth Bales agent. 

- Gareth er tættere på at forlade Real Madrid end nogensinde før i de sidste syv år. Vi forhandler stadig, men lad os se hvordan det går, siger Jonathan Barnett til BBC. 

Barnett fortalte tidligt onsdag, at forhandlingerne var indledt, men de er altså rykket yderligere frem i processen i løbet af dagen.


Af Andreas Roesen

10 kommentarer

bruger 153028 06:53          
Yeeeeees farvel !!!!
Mike Ashley 07:22          
underlig kommentar.

Kan godt forstå, hvis man er glad for en lösning der er god for alle parter findes.Det tror jeg ligefrem alle folk er. Kan bare ikke se hvorfor man skriver som man gör om en spiller der har gjort en hel del for ens klub og hvor man ikke kender alle detaljer om, hvorfor ting ikke er gået helt efter planen det sidste stykke tid. Lidt arrogant i mine öjne, men desvärre noget man tit oplever ved personer der har valgt at väre fan af en storklub og derved fra udgangspunbktet mener man er hävet over alle andre.
Top1206 07:50          
God pointe, men det sgu ikke om det er storklub. Til forskel for mange andre hold er konkurrencen ekstrem og Bale har virkelig ikke bidraget i flere år på topplan og været meget skadet. I RM spiller man sig ikke i form under kampene. Med hans løn må man forvente at han spiller min. 80% af kampene og udviser et stort engagement - så det kunne tyde på at du ikke ser RMs kampe..
Mike Ashley 07:57          
Handler det ikke lige så meget om, at man har en träner der har fundet spillere han hellere vil bruge?(konkurrence, niveau og spillestil selvfölgelig en faktor). Der må man så handle ud fra, at man har en spiller med en meget lang og dyr kontrakt og finde en lösning der virker for alle parter. Det virker det så ikke til man har kunnet og så har vi set en situation med en klub der er städig og en spiller der egentlig er fint nok tilfreds med hvad han blev betalt(not også en smule städig).

Anyways, min störste pointe er, at jeg ikke forstår hvorfor fans af klubber kan få en arrogant tilgang overfor spillere og ikke kan se tingene fra deres perspektiv.
OfficialSky2K14 08:51          
@Mike Ashley

Og jeg forstår ikke hvordan folk ikke forstår det her. Det er faktisk ikke super kompliceret, men jeg kan godt forsøge at gøre det simpelt, forhåbentligt uden at komme til at lyde arrogant. Gareth Bale har gjort en del for Real Madrid, ja. Og for det siger vi alle tak som fans. Jeg blev selv helt ekstatisk den dag Bale skrev under med Real Madrid fordi jeg i forvejen havde fulgt hans karriere tæt i Tottenham.

Men vores problem som fans er, at manden i de seneste år har gjort det klart og tydeligt for enhver at han hellere vil sidde på bænken, nyde sin golf og sin tårnhøje løn end rent faktisk at være en ordentlig repræsentant for klubben. Hans dumme banner med Wales. Golf. Madrid. understreger bl.a. min pointe. Han gør konstant nar af Real Madrid med hans dumme komedier på sidelinjen, hvorved han hele tiden skaber dumme debatter om klubben i medierne. Derudover taler Zidanes manglende tiltro til ham på banen også sit eget tydelige sprog.

Dog er det i sidste ende Real der har stukket ham for høj en løn og for lang en kontrakt og den ligger 100% på deres bord. Real Madrid ligger i den seng de selv har redt og det er kun deres egen fortjeneste at Gareth stadig fylder på lønbudgettet.
Return_of_the_Mølbat 09:24          
Gareth Bales sidste gode kamp for Real Madrid var CL-finalen i 2018. Det er over 2 år siden, så jeg forstår ikke, at folk kan være overraskede over, at vi madridistas er begejstrede for at se ham forlade klubben. Det kan kun være, fordi man ikke har set en Real Madrid-kamp siden den CL-finale, og derfor stadig sidder med en fornemmelse af, at Bale er en verdensklassespiller. Det har der som sagt ikke været tegn på, at han skulle være i de seneste to år, og i den tid har waliseren tilmed hånet Los Blancos i offentligheden med sit åndssvage stunt med det der flag samt andre tåbeligheder, mens han har siddet på bænken, hvor kameraerne har fanget ham i bl.a. at lade som om, at han sov under en kamp. Real Madrid-supporterne har mistet tålmodigheden med ham, og derfor er vi ekstatiske for at se ham smutte.
Over 9000 09:50          
PLEEEEEASEEEEE få den handel i hus hurtigst muligt, koste hvad det vil!!!
Søndag 27. september