Luk

Agent: Ighalo har gjort sig fortjent til United

| Premier League | 1 kommentar

Infoboks

Tottenham - Manchester United
Premier League (19/06)
bet365 2,62 3,50 2,50
NordicBet 2,75 3,60 2,60
YouBet 2,75 3,40 2,70

Odion Ighalos agent Patrick Bastianelli mener, at angriberens tidligere præstationer i Europa har gjort ham værdig til en plads hos Manchester United.

Det var lidt af en overraskelse, da den 30-årige angriber Odion Ighalo skiftede fra den kinesiske klub Shanghai Shenhua til Manchester United på en lejeaftale.

Nigerianerens agent Patrick Bastianelli mener dog ikke, at skiftet til den engelske storklub var en overraskelse. Det fortæller han i et interview med det italienske medie Tuttosport.

- Odion høster nu, hvad han har fortjent efter at have ofret meget, efter at have brugt mange år rundt omkring i Europa.

- Manchester er en præmie, for alt det han har vist i de seneste år.

Ighalo har i de seneste tre år spillet i Kinas bedste række, hvor han har scoret 46 mål på 72 kampe. 

Før det slog Ighalo sine folder, hvor han blandt andet har scoret 17 mål på 59 Premier League-kampe, ligesom han har nettet 13 gange på 73 kampe i La Liga.

Ighalo har fået en god start på tilværelsen i Manchester United, hvor han har scoret fire gange i sine første otte kampe.

- Det er en del af hans karakter, hans store seriøsitet. Han scorer mange mål og har altid en positiv attitude, fortæller agenten Bastianelli. 


Af Benjamin Alexander Helbo

1 kommentar

Ajungsled 19:22          
IGHALOOOOOOO!!! IGHALOOOO!!!
Lørdag 6. juni