Luk

Agent: Inter-midt afviste flere klubber

| Serie A | 1 kommentar

Infoboks

AC Milan - Inter
Serie A (21/09)
bet365 3,40 3,30 2,20
NordicBet 3,40 3,30 2,24
Oddset 3,40 3,30 2,20

Borja Valero havde både tilbud fra Qatar og Fiorentina, men han valgte at blive i Inter. Det siger hans agent, Alejandro Camano, til passioneinter.com.

Borja Valero har mistet sin plads på Inter-holdet, og det var forventet, at den 34-årige midtbanespiller ville forlade klubben i sommerens transfervindue.

Det skete dog ikke, men det var ikke, fordi der ikke var interesserede klubber, og midtbanespilleren afviste både at vende tilbage til Fiorentina og et skifte til Qatar. Det fortæller hans agent, Alejandro Camano, til passioneinter.com.

- Han gjorde det, så han kan spille i Inter, hvor han er glad. Han tror på, at Inter kan vinde alt i denne sæson, og han vil hjælpe holdet med at opnå det. Han bliver, indtil kontrakten udløber, og derefter ved kun Gud, hvad der venter i fremtiden, siger agenten.

- Borja vil overbevise Conte, og derfor afviste han både Qatar og et comeback hos Viola. Jeg siger det kun, fordi folk skal kende sandheden. Han er en god og ærlig person.

Borja Valero har endnu ikke været i kamp for Inter i denne sæson. Midtbanespilleren har trukket i Inter-trøjen 75 gange siden skiftet fra Fiorentina for to år siden. Hans kontrakt udløber sommeren 2020.


Af Jonas Sand

1 kommentar

Foggy 21:09          
Jeg troede, han var skiftet videre. Han kommer ikke i nærheden af spilletid i denne sæson, med mindre Inter får to-tre skader centralt.
Fredag 20. september
Torsdag 19. september