LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Agent: Martial vil væk fra Manchester United

| Premier League | 40 kommentarer
Agent: Martial vil væk fra Manchester United
Foto: Getty Images

Infoboks

Arsenal - Manchester United
FA Cup (25/01)
bet365 2,40 3,50 2,75
NordicBet 2,50 3,55 2,70
Oddset 2,40 3,40 2,65
Stream Arsenal – Manchester United på Eurosport Player
Advertisement
Franske Anthony Martial søger videre fra Manchester United denne sommer, fastslår hans agent.

Anthony Martial har haft svært ved at tilspille sig en fast plads på Manhester Uniteds hold i Premier League, og det får nu konsekvenser.

22-årige Martial søger således videre i karrieren.

- Efter grundigt at have overvejet alle muligheder og parametre har Anthony besluttet, at han vil væk fra Manchester United, siger Martials agent Philippe Lamboley til RMC.

Martial fik 45 kampe - 19 som indhopper - i den forgangne sæson og bidrog undervejs med 11 mål og ni assists.

Stream Arsenal – Manchester United på Eurosport Player
Advertisement

Af Mikael Blond

40 kommentarer

nappey 06:54          
Her må Levy meget gerne få tegnebogen op!
Levythedonkey89 06:56          
Helt enig
EfB 1924 07:01          
Slå til Bayern.
Fletcheristheman 07:20          
Det startede så lovende og kunne være blevet så godt. Alligevel har man de sidste to sæsoner siddet med et indtryk af at han har manglet det sidste. Han har ikke været den samme spiller siden EM-slutrunden i 2016.
Jpp 07:24          
" Alligevel har man de sidste to sæsoner siddet med et indtryk af at han har manglet det sidste. Han har ikke været den samme spiller siden EM-slutrunden i 2016."

Det kan han vel passende takke sin uduelige manager for. Han har helt tydeligt ikke haft en plan med Martial. Medmindre planen var at drive ham ud af truppen.
bruger 131700 07:25          
Jeg tror at han vil blomstre op igen, når han får en træner der tror på ham!
WilliamOstgaard 07:31          
Som United-tilhænger er jeg virkelig ærgerlig over, at det ikke rigtig har kørt siden hans debutsæson. Han har så stort et talent.

Jeg synes, at det er rigtig svært at finde ud af årsagen til, at det ikke har fungeret. Synes ikke kun at man kan bebrejde Mourinho og spillestilen. Martial har fået mange chancer og har nogle gange gjort det rigtig godt og taget et skridt frem for derefter at tage flere skridt tilbage i den efterfølgende kamp. Det er måske hans psyke, der hæmmer ham lidt. Der har vist også været nogle problemer på hjemmefronten med en truende skilsmisse. Dér har Mourinho måske heller ikke været den bedste manager for sådan en type spiller.

Selvom jeg nødig ville slippe ham til en direkte konkurrent, så tror jeg at han ville kunne blomstre i Arsenal eller Chelsea. Han fortjener i hvert fald at få lov til at udfolde sit talent et andet sted.

Jeg ser også heller, at man beholder Rashford frem for Martial, da han er 2 år yngre og er kommet hele vejen op igennem systemet i United.
Onsdag 23. januar