LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Agent: Mikanovic er klar til en større liga

| Superligaen | 12 kommentarer
Agent: Mikanovic er klar til en større liga
Foto: Getty Images

Infoboks

AGF - AC Horsens
Superligaen Pulje 1 (28/04)
bet365 3,20 3,40 2,20
NordicBet 3,05 3,55 2,27
Oddset 2,95 3,80 2,25
Stream AGF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Dino Mikanovic' agent Jozo Palac mener, at AGF-backen er klar til en større liga, og Mikanovic forlader efter planen AGF senest til sommer.

AGF hentede i sommeren 2015 den kroatiske højreback Dino Mikanovic til klubben, og Mikanovic har siden spillet 101 kampe for klubben.

24-årige Mikanovic' kontrakt med AGF udløber efter denne sæson, og til den tid forlader backen Aarhus-klubben.

- Han har været i Aarhus i en del år og har gjort det rigtig godt for klubben, mens klubben også har været god for hans karriere, men nu er det tid til noget nyt, siger Mikanovic' agent Jozo Palac til bold.dk.

- Han er klar til at tage det næste skridt i sin karriere, og der er selvfølgelig også flere klubber, som viser interesse for ham - andet ville være mærkeligt.

- Det er ikke til at sige, om det bliver til vinter eller til sommer, men han skifter ikke bare for at skifte, for det skal både være den rette klub og den rette liga.

Palac føler, at de mange kampe i dansk fodbold har været god for Mikanovic' udvikling.

Han mener derfor også, at kroaten nu er klar til at gøre sig gældende i en klub i en større liga - gerne én, hvor der spilles mere offensivt end i Superligaen.

- Dansk fodbold har været god for ham og hans udvikling, jeg kan ikke sige andet, men fodbolden i Danmark får ikke det bedste ud af Dino, siger Palac til bold.dk.

- Fodbolden i Danmark spilles på en måde, der ikke altid passer bedst til backs, som er stærkest i offensiven, som Dino er. Han har selvfølgelig skullet lære at spille begge veje, men det kan han nu, og derfor er han klar til en større liga.

- Der har længe været interesse for ham fra forskellige klubber. Den ene gang var tidspunktet ikke det rette, og en anden gang følte vi ikke, at han var klar til at tage skridtet. Det føler vi, at han er nu, og det vil være det rigtige for ham at tage videre.

Dino Mikanovic kom til AGF fra Hajduk Split i hjemlandet. Han har spillet 13 U21-landskampe for Kroatien.

mikkel@bold.dkStream AGF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

12 kommentarer

saltsyre 11:35          
Endnu en stamspiller vi ikke får penge for:(

Jeg troede lige vi var godt på vej med jovanovic, men når det så er sagt, så har der også været alt for meget lort med ham. Jeg tror helt sikkert at PC kan få bedre til samme pris. Jeg krydser fingre.
Knæk 11:52          
En agent der skyder over målet. Han overvurderer ganske enkelt Dino´s evner. På de gode dage er han en top 6-back i DK. Problemet er bare antallet af hjerneblødninger stadig er for højt. Alt for svingende. Det skal nok nævnes, at et skifte i spillestil sikkert kunne gavne Dino´s udvikling. Håber på en mere stabil back som afløser.
ajafck 11:58          
Han er jo ikke en gang god nok til at spille i en af de tre store klubber i DK, så en større liga?! Den agent skal lige "bøje den ned"!
SkeletonBjitch 12:00          
En pohl fra AAb skiftede til en større liga og få spilletid..

Større ligaer kan godt have dårligere klubber end top 3 i dk!
Toon Toon! 12:10          
Dino har nu et helt fint potentiale og nogle spidskompetencer, der kan bruges mange steder. Et skifte til Belgien/Holland virker oplagt.
AaBager 12:13          
Pohl er jo også på et helt andet niveau, end den kroat der...
Juniorx 12:23          
Ja hvis der står en klub og mangler en back der er specialist i indlæg bag om mål. Så sælg sælg!!!
Torsdag 25. april