Luk

Agent om Bale-udleje: Kommer ikke til at ske

| La Liga | 12 kommentarer
Real Madrids nye bomber: Jeg er klodens lykkeligste fyr – Gense hans 5 kasser i én kamp her
Agent om Bale-udleje: Kommer ikke til at ske
Foto: Getty Images

Infoboks

Bayern München - Real Madrid
Champions Cup (21/07)
NordicBet 2,70 3,65 2,35
Oddset 2,65 3,55 2,30

Gareth Bale skal under ingen omstændigheder lejes ud fra Real Madrid, slår waliserens agent, Jonathan Barnett, nu fast.

Gareth Bale er blevet kædet sammen med en lejeaftale i Bayern München, men det blev allerede mandag afvist af waliserens agent, Jonathan Barnett.

Han satte dog ikke mange ord på, men nu har Sky Sports fanget Barnett på hestevæddeløbsbanen Ascot, hvor der er kommet lidt flere ord på.

Han slår fast, at en lejeaftale er totalt udelukket.

- Der er større chance for, at jeg vinder på Ascot, end at han skal ud på lån. Det kommer ikke til at ske, siger Jonathan Barnett til Sky Sports.

- Jeg tror ikke, han vil af sted på lån. Han har et godt liv og hjem i Spanien. Der skal noget ekstraordinært til, for at han skal væk på, og udleje er ikke på menuen, siger han.

Gareth Bale har kontrakt til 2022.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

12 kommentarer

Bekkel 17:36          
Man bliver efterhånden lidt træt af Bale og hans agent..

Forstår ikke, at en spiller med Bales egenskaber ikke har et ønske om at genstarte hans karriere i en anden klub, der vil satse på ham. Da han peakede, og var skadesfri, så var han en af de bedste i verden på sin position. Passer dog slet ikke ind i Madrid mere og har brændt de fleste broer.
Top1206 17:39          
Manglende selvindsigt skal man lede længe efter. Hvad vil Bale være kendt for? Hvor meget skal han tjene i sin karriere, før han er tilfreds?
HGW 17:57          
Der må være noget jeg har misset. Han kan spille, få det samme i løn, men vil ikke? Korrekt forstået?
LeboeufTheLegend 18:05          
Hans familie har det luksus i Madrid! Hvad er vigtigere end familien..... gøre bold.dk læsere glade. Come on mandens familie behøver ikke tænke på noget resten af livet. Så kan man snakke om personlig udvikling og hæder, men igen manden er familiemenneske så klart han satser på den.
Humannxx 18:12          
Virker helt vanvittigt hvis han vil bruge de sidste år af hans karriere på bænken.. Så bliver det desværre også det man kommer til at huske ham bedst for. Fodboldkarrieren betyder tilsyneladende ikke særlig meget for Bale. Trist.
keane10 18:24          
Der sidder nogle dyre herrer i forskellige klubber der kan blive mere end svære at komme af med og som ikke ser ud til at have en fremtid i deres klub:

Bale i Real Madrid
Sanchez i Man Utd
Özil i Arsenal
Måske også en Higuain i Juventus.
Peter Nielsen 18:36          
Genstarte karrieren ? Han er for gammel til at kunne gøre det, han kommer aldrig til at få en bedre kontrakt end den han har nu.

Genstarte karrieren er noget man kan gøre som ung spiller, tage et step ned for senere at tage to step op, men Bale er på toppen nu.

Selvfølgelig betyder spilletid noget, men når familien nyder livet i Spanien kan jeg godt forstå Bale siger der skal noget specielt til for at få ham væk. Hvis han lever fint med ikke at spille ret meget er det helt ok at sætte familien over spilletid.

Det er jo ikke fordi han skal bruge spilletid for at fremme karrieren og komme videre til en bedre klub og en bedre kontrakt. Hvis det var tilfældet ville det give mening at "ofre" familien, men som sagen står giver det god mening at sætte familien først.
Torsdag 18. juli
Onsdag 17. juli