LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Agent: United er meget glade for Mourinho

| Premier League | 40 kommentarer
Agent: United er meget glade for Mourinho
Foto: Getty Images

Infoboks

Manchester United - Manchester City
Premier League (24/04)
bet365 7,50 5,00 1,44
NordicBet 7,20 4,90 1,47
Oddset 6,70 4,60 1,45
Stream Manchester United – Manchester City på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Superagenten Jorge Mendes udtaler, at Manchester United er glade for Jose Mourinho, og at rygterne om et forestående exit ikke er sande. 

Den portugisiske manager Jose Mourinho står angiveligt ikke foran et snarligt exit fra Manchester United, selvom resultaterne halter.

Det siger Mourinhos agent, Jorge Mendes, der samtidigt fortæller, at United er glade for ham som manager.  

- Der har været mange rygter om, at Jose Mourinho forlader Manchester United, men det er helt forkert, siger Jorge Mendes ifølge Sky Sports.

- Jose er meget glad i klubben, og klubben er glad for ham. Han har en langvarig kontrakt med Manchester United og er fuldt ud fokuseret på at bygge et vindende projekt.

Manchester United ligger i øjeblikket på ottendepladsen i Premier League, hvor det er blevet til 23 point i de første 15 kampe.


Stream Manchester United – Manchester City på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

40 kommentarer

uden_benskinner 18:00          
lad os håbe, at netop den slags udtalelser kommer af, at der langt om længe er ved at ske noget i kulissen, og mourinho snart får sparket.
Bayliss007 18:05          
Hahaha man ved det modsatte er sagen, når Jorge Mendes udtaler det. Mourinho er på vej ud af vagten, hvilket også giver god mening med en trup der tydeligvis ikke tror på hans taktik, samt en dårlig placering langt fra top 4, hvilket er endnu mere skidt, at store stolte United betragtes og selv betragter top 4 som værende en glimrende sæson.
MCFC_DK 18:18          
@Bayliss007 - Mark my words. Eddie Howe er ny træner inden sæsonen er slut...
TheHarryKaneTeam 18:20          
United kan meget vel ende med en "Liverpool", hvor de ikke vil vinde titlen de næste 20 år. Tragikomisk nu hvor alverdens United fans har givet Liverpool prædikatet "Next season", hvilket United fans har taget til sig nu.
Ferguson var en fantastisk træner, Mourinho ditto, men det vil tage lang tid og mange ressourcer at nå tilbage og blive en magtfaktor i England igen.
Snigskytten 18:39          
MCFC

Det håber jeg fanme.
Graceland 18:50          
Det giver jo god mening,hvis det er tilfældet at de folk der har ansat Mourinho er ude og tale god for ham,de har jo ligeså stort et ansvar for Uniteds situation pt.
At så Mourinho ikke fik de spillere han ville i sommers signalerer nu mere, at samarbejdet måske ikke er helt så fint som Mendes påpeger her.
VIF57 19:37          
Jep de står sammen og fortsætter til glæde for de andre Von And klubber.
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april