Luk

Agent: United pressede hårdt på for Costa-køb

| International | 6 kommentarer
Agent: United pressede hårdt på for Costa-køb
Foto: Getty Images

Infoboks

Juventus - Verona
Serie A (21/09)
bet365 1,14 8,00 19,00
NordicBet 1,14 8,20 22,00
Oddset 1,14 8,20 19,00

Juventus ville ikke sælge Douglas Costa, selv om Manchester United pressede hårdt på denne sommer. Det siger hans agent, Giovanni Branchini, til Daily Mail.

Manchester United var på jagt efter offensive forstærkninger i sommerens transfervindue, og en af spillerne i Premier League-klubbens kikkert var Douglas Costa.

Juventus ønskede dog ikke at slippe den brasilianske kantspiller, der også havde interesse fra andre engelske klubber. Det siger hans agent, Giovanni Branchini, til Daily Mail.

- Der var en stærk interesse fra Manchester United - en klub, der altid har været interesseret i brasilianeren. Det var ikke den eneste klub i England, men de var helt bestemt det mest aktive hold, der jagtede ham, siger agenten.

Ifølge agenten gjorde Ole Gunnar Solskjærs mandskab en del for at hente Douglas Costa til klubben, men det lykkedes altså ikke.

- Juventus havde ingen intentioner om at sælge ham, selv om der var stort pres fra Manchester United, siger agenten 

Giovanni Branchini gør det klart, at Douglas Costa har det fint med, at det ikke blev til et skifte denne sommer. Men han udelukker bestemt ikke, at et skifte kan komme på tale på et senere tidspunkt.

- Douglas er professionel i ordets fineste forstand. Han kan tilpasse sig alt. Bare se på, hvor godt han klarede det i Ukraine - et land, der er helt anderledes end Brasilien. Han elsker Juventus, men han kan tilpasse sig alt. 

- Premier League er en vidunderlig liga, men på nuværende tidspunkt har Manchester United fejlet i deres forsøg på at overbevise Juventus om at sælge ham. Han bliver i Torino, hvor han er mester, siger agenten.

28-årige Douglas Costa har spillet 74 kampe for Juventus. Her er det blevet til syv mål og 18 oplæg. I denne sæson har han lavet to oplæg på to kampe.


Af Jonas Sand

6 kommentarer

Scudetto30 21:26          
Ikke ret mange finder Man U attraktiv disse dage. Må være frustrerende når man er verdens rigeste?
Lars91 21:42          
Nu lyder det jo faktisk som om Costa godt ville have været skiftet, men Juventus ikke ville lade ham gå.
Peter Nielsen 22:29          
Jeg tillader mig ærlig talt at tvivle lidt på agentens udtalelse. Måske United har villet have Costa som en del af en handel hvis Pogba skulle til Juventus, men hvis United havde været seriøst ude efter en spiller ville de ikke kunne holde det hemmeligt. United er notorisk dårlige til at holde sådan noget hemmeligt.
bruger 172182 11:55          
Ja det er ikke som i gamle dage, hvor alle ville, og de bedste kunne komme til ManU. Dengang var der Ferguson magi, hvor alt lykkedes. Idag er det Ferguson "forbandelse" hvor alt fejler. For at komme ud af den skygge, ville det klæde Ferguson ikke at dukke op til alle Uniteds kampe. Bare en tanke ... Ellers ender de ligesom Liverpool med en årelang ørkenvandring uden mesterskab, hvor de nye profiler hele tiden skal måles op på tidligere bedrifter. Det er et usynligt pres, de godt kunne være foruden. Bare spørg over på Anfield, hvor de måske/måske ikke er ved at være ude over det. Noget tyder på det men efter næsten 30 år. Så galt går det nok ikke med ManU.
LaPioche 12:00          
Måske United har villet have Costa som en del af en handel hvis Pogba skulle til Juventus, men hvis United havde været seriøst ude efter en spiller ville de ikke kunne holde det hemmeligt.
Tjah. Hvor meget havde du hørt til Dan James før han blev hentet i sommers? Jeg så først et par artikler om det et par dage før (transferen blev så udskudt pga. James´ fars død, men det er en anden sag).

Hvis de gerne vil holde det hemmeligt, så tror jeg sagtens, de kan. Vi så det også med Lukaku-handlen. Eller Bailly for år tilbage, der også kom ud af det blå. Ofte tror jeg gerne United vil have spekulationer og historier i pressen, fordi det skaber en helvedes masse omtale. Andre gange kan det selvfølgelig være en sælgende klub eller en agent (som her), der lækker det for at lokke flere købere til eller bruge interessen til en kontraktforlængelse. Det er United selvfølgelig ikke herre over.
FrancescoTotti 16:24          
At Ferguson skal blive væk fra kampene lyder en smule underligt i mine ører. Der skal fanme være pres på i verdens største klub.
Lørdag 21. september
Fredag 20. september